دارم از همسرم جدا میشم ولی دوسش دارم و دلتنگی داره دیوانم میکنه.... هشت ماهه ازش دورم.. روازی اول خیلی داغ بودم فک میکردم زندگی بدون اون راحته ولی پشیمونم.... دلم زندگیم رو میخواد....کی طلاق گرفته؟؟؟ حالت های من طبیعیه یا خل شدم؟
مرده رو پیدا نکردم😭😭😭دوروزه دارم میرم همونجا که همیشه بود ولی نیست.... میخواسم به اون بگم وساطت کنه یه کاری کنه برامون ولی شانس گوه من نیست..... خودمم نمیتونم زنگ بزنم به شوهرم میدونم دردسر میشه. ینی بی اعتمادم به شوهرم همش فک میکنم پابه پام نیست و منو له میکنه.
الهی عزیزم بنظرم که شما مشکل حادی نداشتین یکم زیادی شلوغش کردی..... به حرف خانوادت گوش نده بعد طلاق ...
خانوادم همش میگن طلاق بگیری هزارتا موقعیت بهتر هست... یکی دیگه وارد زندگیت بشه بازم عاشق میشی... نمیفهمن حال منو... حتی تصورش حالم رو بد میکنه. اگه اون نباشه محالع اسم کسی دیگه رو بیارم
اره از همون دوران نامزدی ما کینه گرفتن ازش... همش هم با شوهر خواهرم مقایسش کردن... ولی اینو نمیفهمن ...
پس این همه عجله بخاطر همینه عزیزم اگه میدونی همسرت مرد خوبیه و تکیه گاه برات برگرد سر زندگیت....علت بیشتر طلاق ها تو ایران دخالت خانواده هاست بعدش خیانت و اعتیاد و این چیزاست....به حرف خانوادت گوش نده چون من تاپیکتو خوندم چیز بدی از همسرت ننوشته بودی
پس این همه عجله بخاطر همینه عزیزم اگه میدونی همسرت مرد خوبیه و تکیه گاه برات برگرد سر زندگیت....علت ...
تنها بدی همسرم این بود که اجتماعی نبود.... ینی سخت با فامیل رفت و امد میکرد. خانوادمم این کارو بدترین کار میدونستن. منو اجازه میداد میرفتم میومدم ولی خودش نه..... سعی میکرد فقط خونه اونی بره که هم سن خودش باشه. ای خدا چقد مشکلاتم مسخره بود که این گوه رو زدم به زندگیم
باهمه ی سختیاش دوسش داشتم.... با همه نبودناش براش جونمو میدادم..... اون تایم هم فقط خسته بودم مغزم ت ...
عزیزم به شوهرت با خط ناشناس زنگ بزن ببین واکنشش چیه اگه خوب یا متوسط بود مشکلت رو بگو فشاری که خانوادت بهت میارن و دلتنگیت رو بگو برای دادگاه هم بهش بگو همونطور که تو عصبانی بودی منو بردی خونه بابام منم عصبی بودم با تشویق بزرگترا رفتم دادگاه الان پشیمونم بهش بگو اگه تو هم مث منی هنوز زندگیمون رو میخوای بیا دنبالم اگرم دیگه دلبریدی دنبال تلافی نباش چون من همینجوریشم خیلی ناراحت هستم حداقل مردونگی کن طلاقم بده و این تماس هم بین خودمون نگهدار که خانوادم رو از دست ندم( اگه این کار بکنی وجدان تو راحت میشه چون تلاشت رو کردی در عوض توپ توی زمین شوهرت می افته و اگه ذره ای علاقه مونده باشه و قبول نکنه اونه که بار پشیمونی خراب شدن زندگیتون روی دوشش میمونه اگه برگشتید بهم هم چه بهتر)
بستگی داره سر چی جدا شده باشی . من شوهرم خیانت کرد ازش جدا شدم الانم متنفرم ازش مرده شور قیافه ش رو ببرن . طلاقمو گرفتم بچمم ازش گرفتم اما اگه سر لج و لجبازی و چیزای بچگانه جدا شدی کار اشتباهی کردی . گرچه مردا وقتی مجرد میشن برگشتشون خیلی سخت میشه چون خیلی بهشون خوش میگذره و دیگه دلشون نمیخواد برگردن اما باز بستگی به طرفت داره . اگه خیلی دوستش داری و میدونی شاید بری سمتش میاد برو ولی اگه فکر میکنی برگرد نیس خودتو کوچیک نکن