2777
2789
عنوان

آدمکشی

299 بازدید | 32 پست

اگه کسی بیاد یکی به عمد بکشه و بعد پشیمون شه توبه کنه توبه اش قبول نیس چون حق الناس هس درسته؟ میگن قتل سه حق داره حق خانواده و حق مقتول و حق خدا. حق خانواده رو با دیه یا قصاص مید و حق خدا و مقتول میمونه اون دنیا. شنیدم بعضی میگن با توبه و پشیمونی خدا از حقش میگذره چون رحیمه یعنی اون عذاب اخروی این کار که جهنم و عذاب اخروی هس از بین میره و فقط حق مقتول میمونه؟ آخه اگه حق الناس درمیان باشه توبه قبول نیس پس آیا حق الله بخشیده میشه یا نه؟! مثلا اگه غیبت کنی حق طرف رو جبران نکنی ولی پشیمون شی حق طرف میمونه خدا بابت توبه و پشیمانی از حقش میگذره یا میمونه؟ البته سو تفاهم نشه فقط پرسیدم لطفا نظراتتون بیان کنین عزیزان

به نظرم اگه واقعا پشیمون باشه و سعی در جبران داشته باشه خدا میبخشه .خدا خیلی مهربونه 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه خدا آدمکشی این زمونه رو با ی توبه ببخشه به عدالتش شک میکنم...

ایـــران خــانــوم🖤 ⛅                                                                                                                                             

نه نمیبخشه

نمیدونم این راهیـ ک دارمـ میرم تهش خوبه یا بد  مادر خوبی ندارم مادر خوبی برای دخترم میشم  عاشق عکاسی از گل و گیاهم😇😇💞تایپک عکس گل و گیاه تگم کنین ملسی😘من وقتی نابود شدم ک دوستم ک ۱۹سال باهم بودیم خودکشی کرد هر شب خوابشو می بینم ک بغلم میکنه مث اون روزا ک تو مدرسه بودیم میشه براش یه فاتحه بفرستی دوست نازنینم🙏🙏اگ فرستادی بهم بگو بدونم😔😔شدیدا بهش نیاز دارم تو این روزا ولی نیستش هنوز صداش چشاش رفتاراش هر روز منو میکشه خدایا صبر بهم بده😭😭😭😭😭😭😭😭😢
غلط کردم هیچ وقت و هیچ وقت و هیچ وقت گلممم

چیی

نمیدونم این راهیـ ک دارمـ میرم تهش خوبه یا بد  مادر خوبی ندارم مادر خوبی برای دخترم میشم  عاشق عکاسی از گل و گیاهم😇😇💞تایپک عکس گل و گیاه تگم کنین ملسی😘من وقتی نابود شدم ک دوستم ک ۱۹سال باهم بودیم خودکشی کرد هر شب خوابشو می بینم ک بغلم میکنه مث اون روزا ک تو مدرسه بودیم میشه براش یه فاتحه بفرستی دوست نازنینم🙏🙏اگ فرستادی بهم بگو بدونم😔😔شدیدا بهش نیاز دارم تو این روزا ولی نیستش هنوز صداش چشاش رفتاراش هر روز منو میکشه خدایا صبر بهم بده😭😭😭😭😭😭😭😭😢

خدا شاید ببخشه!بواسطه توبه و پشیمانی قاتل

اما مقتولی که از،زندگی ساقط،کرده چی؟

احتمالش خیلی کمه ک ببخشه..خیلی...

واینکه توقران اومده 

هرکس انسانی را از مرگ نجات دهد انگار تمام انساتهارا نجات داده

وهرکس انسانی را(به عمد) بکشد انگار تمام انسانهای روی زمین راکشته است!!!"

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

نه نمیبخشه 

هنوزم لباساتو بو میکنم....هنوزم من عکسامونو دارمش...تموم خیابونا هستن ولی....دیگه تو خیابون نمیارمش...هنوزم هوا خیس و بارونیه...دیگه گل نمیگیرم از این مسیر...همه شاهدن رفتی از پیش من...دیگه تا قیامت دسامو نگیر☔️