2789

بدن خودت شرط

حالت روحی و جسمی خودت شرط

من از خدامه طبیعی بشم 

امااا بخاطر فیبروووم ناچارم بیست تومن خرج کنم.چون بارداری پرخطرم 

همممون  ولی بویی از انسانیت نبردیم. اکثر مغزا زنگ زدس یا ژن خوک دارن بعضیا.....

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به خودت بستگی داره

من سزارینی ام و صدتا دیگه هم بزام باز سزارین میکنم 

رابطه بخش بسیار مهم زندگیمه و ترجیح میدم شکمم بخیه بشه 

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

من مجردم ولی خواهرم سه بار طبیعی بدنیا آورده میگه اون لحظه ای ک بچه میاد و سریع میزارن ازت شیر بخوره بهترین حس سزارین بچه رو زود نمیدن به مادر

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
من مجردم ولی خواهرم سه بار طبیعی بدنیا آورده میگه اون لحظه ای ک بچه میاد و سریع میزارن ازت شیر بخوره ...

همون لحظه میدن به مادر تو بی حسی😑

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

دقیقاً منم موندم البتع من هنو سه ماه... ولی سزارین میکنم .

اونایی ک طبیعی اوردن اصرار ک طبیعی بهتره.

اونایی ک سزارین اصرار ک این بهتره.

ولی  من کل فاملیم سزارین .یکی دوتاش طبیعی یکیش ژن داداشم بود ک بخیه اشتباه زدن بدبخت مرد زند شد ازبس درد داشت.. زن داداش دومی بردن اینقدر امپول زدن میخواست بمیره دیگ ما سر صدا کردیم بنده خدا لج کرد بود دکتر باهاش اومد پاره کرد شکم نگو هنو بیحس نشده جیغش رفت هوا.. بعد گفت نه تو دروغ میگی دومی زد بود باز جیغ میزد از درد فوری بیهوشش کردن دختر عموم لگنشو داغ کردن من اینارو دیدم گفتم یاخداپول میدم برا خودم تو یه بیمارستان خوب عمل میکنن دیگ خیالم راحته..یه دکتری کلن فامیل میرن پیش سرازین شنبه میرم پیش ک زیر نظرش باشم دیگه