2777
2789
عنوان

سر کلاس جیش کرد😣

| مشاهده متن کامل بحث + 11803 بازدید | 52 پست

الان دیگه دو ماه از سال تحصیلی میگذره معلم دیگه باید بفهمه کدوم بچه الکی میگه دستشویی کدوم واقعا دستشویی داره. خودم یک مدت معلم یار بودم از قیافه و سابقه ی بچه ها مشخصه.

ماهی ۵۴ سابق هستم که سال ۱۴۰۱ کاربری نه ساله ام تعلیق شد. دیگه خودتون حدس بزنید چرا‌. من از تبار غربتم، از آرزوهای محال🍃🍁

هم معلم وهم اولیا باید به بچه یادآوری کنن که ساعت تفریح برن سرویس تا بچه یادش بمونه من خودم متوسطه اول درس میدم همیشه هم یادآوری میکنم ولی چند تایی دانش آموز دارم که مرتب میخوان برن اجازه میدم برن چاره ای نیست بچه آرامش نداره گاهی مجبور میشم برم دنبالشون میرن پی بازیگوشی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه از اول سال معلم همون جلسه اول بهمون گفت بچه ها  به بهانه پیجیدن کلاس میرن دستشویی 😑

غلط کرده

زنیکه نمیتونه ۷ تا بچه رو نگه داره

واقعا امیدوارم پدر و مادر اون بچه به علط کردن بندازنش

که یاد بگیره

بچه کلیه شو

و  اعتماد به نفسشو از دست بده که این عرضه اداره کلاس ۷ نفره نداره ؟!

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

دیگه 7 نفر نظم کلاس به هم میخوره و این حرفا رو نداره....  حالا بچه ها زود فراموش میکنن. اذی ...

اتفاقا هیچ وقت یادشون نمیره. سر کلاس دخترم یکی دستشویی کرده بود.هنوز بعد چند سال دخترم میگه مامان این همونی هس که دستشویی کرد.!

کاربر قدیمی. خواننده خاموش خیلی قدیمی.خدایا چرا آشغالاتو زمین ریختی😢😢

آخیییییی عزیزمممم🥺

چقد دلم برای اون بچه سوخت که مسخرش کردن🥲

واقعا معلمه خیلی بیشعور بوده آخه بچه دبستانی خب هنوز کوچولوعه چجوری خودشو کنترل کنه😕

اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمی ماند تا حالت خوب شود🌿💛

پسر من دفترش جدید بوده دیروز رفته مدرسه 

دفترای فنری از اینور و اونور یک شکلن دیگه

بچه اومده مشقاشو نشون بده از اونور دفترو باز کرده مشقاش نبوده

نمایندهه چک میکرده به معلم گفته پسر من ننوشته

کلی پسرمو دعوا کردن . حالا مشقاش اون طرف دفتر بوده

خدا شفاشون بده😐😐😐

یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩‍👧‍👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍

پسر من يه مدت تكرر پيدا كرده بود و منم اين رو هم به معلم و هم مدرسه گفته بودم كه بعضا پسرم اينطوره ميشه و اگر اجازه خواست بهش بدن، معلم اجازه نداده بود و پسرم براي اينكه تو شلوارش جيش نكنه خم شده زير نيمكت تو بطري ابش جيش كرده بود و دوستش ديده بود. من شرايط پسرم رو به مادر اون بحه توضيح دادم و اونم گفت اره پسرم تعريف ميكرد كه فلاني خيلي اجازه خواست ولي خانم معلم نداد! خيلي ناراحت شدم  نميدونم اگر اينطور بود بايد معلمش به من ميگفت چون چند روز قبلش روز معلم بود من ازش سوال كردم كه پسرم اجازه نميخواد كه اگر اينطوره احازه ندم بياد كلاس يا پدي چيزي بذارم ولي معلم گفت نه اصلا مشكلي نيست! مدرسه با اينكه خيلي معروف بود ولي مدرسه اش رو عوض كردن و خدا روشكر ميكنم. با اينكه مدرسه ي معروفي نيست ولي هم از لحاظ علمي و درسي و روحيه و رفتار با بچه ها فوق العاده هستند . هم پسرم خوب شده و هم اينكه خودم ميف ميكنم  شهريه اش هم ٦ تومن از قبليه كمتره! تصميم دارم براي روز معلم حسابي جبران كنم

پسر من دفترش جدید بوده دیروز رفته مدرسه  دفترای فنری از اینور و اونور یک شکلن دیگه بچه اومده ...

من نمی‌دونم چرا پسرم نمیتونه توضیح بده اینجور مسائل رو ،این اتفاقات خیلی برای ما میوفته 😑