2777
2789
عنوان

سر کلاس جیش کرد😣

| مشاهده متن کامل بحث + 11803 بازدید | 52 پست
ای خداااا  عزیزم  چه جوری به معلمش حق میدید  خیلی عذر میخوام اما خاک تو سر همچین م ...

دقیقا منم

اگر بچه من بود بهش می فهموندم یه من ماست چقدر کره داره

از استارتر هم حرصم گرفته 

که ریلکس میگه بهش حق میدم

حق چی ؟!

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

والا بچه من مدرسه دولتی میره ۳۶ نفرم هستن ولی بازم معلمشون بنده خدا اجازه میده برن . و اتفاقا گفت که ممکنه نظم کلاس به هم بخوره ، اما واقعا نمیخوام فشار بیاد به بچه ها .

این چه معلمیه که هفت تا بچه رو نمیتونه اداره کنه 😶

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خداااا  عزیزم  چه جوری به معلمش حق میدید  خیلی عذر میخوام اما خاک تو سر همچین م ...

مامان منم همینو میگه ولی بعضی هاشون به بهانه دستشویی میرن تو حیاط سرسره بازی و چرخ زدن نمیان سر کلاس معلم مجبور میشه یکی دیگه رو بفرسته دنبال قبلی 

مامان منم همینو میگه ولی بعضی هاشون به بهانه دستشویی میرن تو حیاط سرسره بازی و چرخ زدن نمیان سر کلاس ...

خب برن 

این بچه ها شیطونی نکنن کی اینجوری کنه اخه 

امیدوارم این معلم اخراج بشه و مادر اون بچه حداقل یه کاری کنه 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟

اخی عزیزم

بچن دیگه پیش میاد 

من خودم اول یا دوم بودم ی بار جیش کردم به خودم😬

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
دقیقا منم اگر بچه من بود بهش می فهموندم یه من ماست چقدر کره داره از استارتر هم حرصم گرفته  ک ...

اخه از اول سال معلم همون جلسه اول بهمون گفت بچه ها 

به بهانه پیجیدن کلاس میرن دستشویی 😑

من کلاس اول بودم یکی از همکلاسی هام جیش کرد بعد ۲۳ سال یادم نرفته هنوز 😬 طفلی بچه 

من که پنجم بودم.امتحان داشتیم انقد خودمو نگه داشتم لحظه آخر ترکیدم😫🤦‍♀️ .هنوز که هنوزه از خودم بدم میاد

کاربر قدیمی. خواننده خاموش خیلی قدیمی.خدایا چرا آشغالاتو زمین ریختی😢😢
 چه جور معلميه كه توان اداره يه كلاس٧ نفره رو نداره پس اونايي كه ٢٧ تا دانش اموز دارن چي بگن

کلاس دختر من که ۴۰ نفرن 😬

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻
دخترت فرفریه به پدرش کشیده یا شما ؟

نه من فرفریم نه باباش

جفتمون موهامون موج داره فقط

پسرم موهاش لخت شده دخترم موهاش کاملا فرفری

یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩‍👧‍👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍
مامان منم همینو میگه ولی بعضی هاشون به بهانه دستشویی میرن تو حیاط سرسره بازی و چرخ زدن نمیان سر کلاس ...

یه بچه ای از فرصت سواستفاده کنه دو دقیقه سوار سرسره بشه خیلی بهتر از اینه که یه بچه دیگه جلو کل همکلاسی هاش شرمنده بشه و از حق دستشویی محروم

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!