2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نون وگردو باردارم نمیتونم چیز دیگه بخورم

خرما اگه میتونی بخور برات خوبه... منم مثل تو بودم ولی اول صبحی یبار امتحانی کرانچی تند خوردم بعدش میتونسم غذا بخورم..... خودتم امتحان کن از چیزایه تند و شور شیرین ببین چی بهت می‌سازه برای غذاخوردن راحتتری

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

هنو نخوردم😑

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

ریا نباشه این صبحانه من بود😎

https://s6.uupload.ir/files/5893e227-18d3-4863-b42c-621d441cddc7_42ap.jpg

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
وویی دلم خواست

عزیزززم جات سبززز🌷

منم چون خانوادم مهمانم بودن درست کردم وگرنه هنرشو ندارم برا خودم درست کنم😁

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...