2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 39 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه با ۸ تومن؟ من ۵ گرم و ۲۶۰ سوت طلا خریدم بنظرت چون طلا کهنه بود ببرم عوض کنم ۴ تومن بزارم روش ی ...

ضرر میکنی همون ۴ تومنو یچیز کوچیک بخر ان شاءالله بعدها که پول دستت اومد اونی که دوست داری بخر 

من با ۸ تومن ی انگشتر و ی جفت گوشواره حلقه ای خریدم.  بنظرت طلا نمیاد پایین ؟۴ تومن دارم صبر کن ...

نمیدونم من پارسال یه میلیون وشصت بودیه النگوخریدم امسال شده یه میلسون ۴۰۰قیمتانوسانیه 

لطفا دعاکنیدبه خواستم برسم 🥺
میشه با ۸ تومن؟ من ۵ گرم و ۲۶۰ سوت طلا خریدم بنظرت چون طلا کهنه بود ببرم عوض کنم ۴ تومن بزارم روش ی ...

طلا رو عوض نکن حیفه طلافروش زیر قیمت تابلو ازت برمیدارع بعد میخواد بهت تک پوش بفروش اجرت و مالیات و ... میکشه روش میفروشه بهت ،،،،،، طلا کهنه هاتو بزار پول جمع کن جدید بخر،،،،،، تو دیوار نگاه کن طلا دسته دوم های خوبی میزارن میخوای ازشون بخری بگو حتما فاکتور بیارن بعدشم حتما تو طلافروشی معامله کن،، من یه عالمه طلا از دیوار خریدم که با نو هیچ فرقی نداره 

بله ممنونم. من با ۴ تومن چی بخرم بنظرتون، ؟

امسال همون النگوپارساله فقط۱۰۰یا۲۰۰تومن روش اورده بود بنظرم دست دوم بگیرپلاک یاهرچی که اندازه پولت بشه 

لطفا دعاکنیدبه خواستم برسم 🥺
طلا رو عوض نکن حیفه طلافروش زیر قیمت تابلو ازت برمیدارع بعد میخواد بهت تک پوش بفروش اجرت و مالیات و ...

اهان ممنونم آخه اگ طلا کهنه پیدا کنم ی جا هست فقط ۵۰ بالا خام طلا کهنه میده بهمون بنظرت  پولم بزارم روش ی دستبند یا نیم تک بخرم؟ 

اهان ممنونم آخه اگ طلا کهنه پیدا کنم ی جا هست فقط ۵۰ بالا خام طلا کهنه میده بهمون بنظرت  پولم ب ...

من اگه جات بودم طلامو برای تعویض نمیفروختم پولمو جمع میکردم دوباره میخریدم،،،،، ولی نظر خودته اگه دوست داری بفروششون تک پوش بخر