آنه۱۹۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 5864 عنوان چی بگم بهش.. 27 بازدید | 17 پست سلام دوستان من از وسطای تابستون مشاور گرفتم برای کنکور مشاور خوبیه ولی من تا الان پیش رفتم ،بخاطر یه سری مسائل نمیتونم فعلا ادامه بدم ،چی بگم بهش چطور بگم ؟ من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵 1401/08/24 | 10:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنه۱۹۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 5864 چرا هیچی نمیگید 🚶 خودتون تجربه داشتید من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵
mhk1245 عضویت: 1401/02/04 تعداد پست: 654 من هم به مشکلاتی برخوردم زنگ زدم بهش گفتم این مشکل برام پیش اومده نمی تونم ادامه بدم اونم گفت انشالله مشکلت حل شه خداحافظ
آنه۱۹۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 5864 من هم به مشکلاتی برخوردم زنگ زدم بهش گفتم این مشکل برام پیش اومده نمی تونم ادامه بدم اونم گفت ... مشکل رو گفتید؟ مجازی بود یا داخل شهر خودتون؟ من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵
imzhrw عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 31791 من اون هفته نخوندمهفته بعد که دیدمش گفت چرا گفتم شرایط نبود گفت اوکی من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
mhk1245 عضویت: 1401/02/04 تعداد پست: 654 مشکل رو گفتید؟ مجازی بود یا داخل شهر خودتون؟ حضوری نمی تونستم برم چون پدرم اجازه نمی داد و پول مصرف نمی کرد میگفت بیخوده خوبه حالا مشاوره مجانی بود برای همین بیشتر تا موقعی که این اینترنت درست بود تو واتساپ برام می فرستادن یا تلفنی صحبت می کردیم داخل شهر بود
آنه۱۹۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 5864 من اون هفته نخوندم هفته بعد که دیدمش گفت چرا گفتم شرایط نبود گفت اوکی یعنی دیگه مشاوره نمیگیری ؟ خیلی خوبیه ،من فعلا نمیتونم ادامه بدم ب نظرت بگم فعلا نمیتونم ادامه بدم شرایط خوب شد باز دوباره مشاوره رو ادامه میدم ؟! من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵
آنه۱۹۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 5864 حضوری نمی تونستم برم چون پدرم اجازه نمی داد و پول مصرف نمی کرد میگفت بیخوده خوبه حالا مشاوره م ... ممنونم 💛🚶 من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵
imzhrw عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 31791 یعنی دیگه مشاوره نمیگیری ؟ خیلی خوبیه ،من فعلا نمیتونم ادامه بدم ب نظرت بگم فعلا نمیت ... نه خب مشکل من بعد دو هفته حل شد مگه چقدر وقت نمیتونی درس بخونی؟حتی یک ساعت در روز هم نمیتونی؟ من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
آنه۱۹۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 5864 نه خب مشکل من بعد دو هفته حل شد مگه چقدر وقت نمیتونی درس بخونی؟حتی یک ساعت در روز هم نمیتونی؟ نه درس رو که میخونم یک سری مسائل پیش اومده واسه اون میگم نمیتونم همیشه طبق برنامه پیش برم آخه دانشجو هم هستم 😖😖 من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵
imzhrw عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 31791 نه درس رو که میخونم یک سری مسائل پیش اومده واسه اون میگم نمیتونم همیشه طبق برنامه پیش برم آخه ... اها خب بهش بگو که نمیتونم طبق برنامه پیش برم ،تایم کمتر برام بزارینحالا یه سوال رشتت چیه ؟کنکور برای چه رشته ای میدی؟😅 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
آنه۱۹۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 5864 اها خب بهش بگو که نمیتونم طبق برنامه پیش برم ،تایم کمتر برام بزارین حالا یه سوال رشتت چیه ؟کنکور بر ... بهش گفتم اینو ،برنامه رو هم کاملا. شخصی سازی میکنه برام ولی خب باید برم بپرسم اگه بشه ترمیم معدل انجام بدم و اینا زیاد با برنامه جور در نمیاد رشتم شیمیه میخوا کنکور تجربی بدم من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵
imzhrw عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 31791 بهش گفتم اینو ،برنامه رو هم کاملا. شخصی سازی میکنه برام ولی خب باید برم بپرسم اگه بشه ترمیم ... نگران نباش قابل حله😁چه رشته ی تجربی میخای؟😶 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
آنه۱۹۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 5864 نگران نباش قابل حله😁 چه رشته ی تجربی میخای؟😶 امیدوارم 😖😖 خیر سرم از اول هدفم پزشکی بوده ولی به پیرا ها هم راضیم 😁 شما میخوا چه رشته ای کنکور بدی هدفت چیه ؟ من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵
imzhrw عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 31791 امیدوارم 😖😖 خیر سرم از اول هدفم پزشکی بوده ولی به پیرا ها هم راضیم 😁 شما میخوا چه ر ... تازه شروع کردی خوندن؟من والا یروز میگم میخام معلم شم یروز میگم میخام برم سپاه یروز میگم میخام ناخن کار شم😂یروز میخام برم آمریکاولی به احتمال زیاد همون دانشگاه فرهنگیان😁😂 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂