2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره منم از خواب بیدارم میکنه شما علتشو نفهمیدین؟

نه دکترم رفتم یکیشون قرص اعصاب دادمنم همونجا پاره کردم نسخه اشو دیوانه ضعف ولرزش بدن چ ربطی ب قرص اعصاب داره اخه بنظر خودم قند ادم پایین میاد اون زمان اخه من یه شیرینی میخورم یایه موز خوب میشم باز میرم میخوابم 

نه دکترم رفتم یکیشون قرص اعصاب دادمنم همونجا پاره کردم نسخه اشو دیوانه ضعف ولرزش بدن چ ربطی ب قرص اع ...

آخه من موقع ضعف یه بار قندمو گرفتم نرمال بود 

شما آدم استرسی هستی؟یا شده استرس طولانی مدت داشته باشی؟

آخه من موقع ضعف یه بار قندمو گرفتم نرمال بود  شما آدم استرسی هستی؟یا شده استرس طولانی مدت داشت ...

استرسی نه اما ادم زودجوشیم و زود عصبی میشم اما خیلیییی زود کوتاه میام و ناراحتیم از ۱۰۰ب ۰میزسه وکلا دختر شادی ام توجمع همیشه بگو بخند دارم تاگوشه گیری ..

استرسی نه اما ادم زودجوشیم و زود عصبی میشم اما خیلیییی زود کوتاه میام و ناراحتیم از ۱۰۰ب ۰میزسه وکلا ...

آخه من بعد استرسای شدیدم اینجوری شدم که ضعف میکنم میلرزم آرامبخش میخورم یکم بهتر شده

آخه من بعد استرسای شدیدم اینجوری شدم که ضعف میکنم میلرزم آرامبخش میخورم یکم بهتر شده

دکترم ب من قرص اعصاب یه مشت ارام بخش داد!!!!من نخوردم!من همیشه شیرینی دارم سریع میرم میخورم ضعف ک میکنم

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز