2777
2789
عنوان

ب نظرتون دوباره برم سونو؟

78 بازدید | 60 پست

توی انومالی جنسیت مشخص نشد کامل  ب نظرتون برم سونو دوباره؟ چند هفته دیگه برم؟ 

خودش گفت دو هفته دیگه بیا باز 

خیلی ناراحتم ک نمیدونم دختره یا پسر 

من ديروز رفتم تو ١٦ هفته،به منم ان تى نگفته بود و نتونستم تحمل كنم

اگر درمورد موضوعى هم نظر نيستيم محترمانهریپلاى كنيد كه بحث كنيمما فقط عقايدمون فرقداره ، دشمن هم نيستيم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیروز بهت گفتن؟ 

اره عزيزم جنسيتشو ديروز گفت

ولى تعجبم انومالى چرا براى شما نگفت،حتما بچتون بد خوابيده بود

اگر درمورد موضوعى هم نظر نيستيم محترمانهریپلاى كنيد كه بحث كنيمما فقط عقايدمون فرقداره ، دشمن هم نيستيم
چرا معلوم نشد

اصلا هر دفه یچیزی گفت 

یبار گفت دختره احتمال زیاد

یبار گفت پاهاش ضربدریه

یبار گفت قطعی نمیتونم بگم که دختره 

یبار گفت کوچولوئه برو دو هفته دیگه بیا 

یکم تکونش میدادین، شیرینی میخوردی تکون میخورد 

خیلی شیرینی خوردم اصلا پاهاشو از هم باز نکرده بود بعد سونو بمن نگفت ک پاهاش باز نیست از روی حدس گمان خودش گفت احتمال میدم دختره ولی قطعی نمیگم 

روز بعدش. ب دکترم گفتم گفت نتونسته ببینه وسط پاهاشو ک احتمال دختر داده گفت اگر دیده بود عکس از بین پاهای بچه باید می‌داده و جنسیت رو می‌نوشته توی برگه آنومالی 

اصلا هر دفه یچیزی گفت  یبار گفت دختره احتمال زیاد یبار گفت پاهاش ضربدریه یبار گفت قطعی نمیتو ...

بنظرم جاى ديگه برو سونو گرافى هفته بعد

یجا دیگه برو، برا من هفته 16 گف، تازه جیش هم داشت    

میترسم برم بازم مشخص نشه مبلغ سونو اینجا خیلی بالاست 250 تومنه فقط برای دیدن جنسیت 

اگر. مشخص نشه الکی. پولمم. هدر میره🤣