2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مفنامیک اسید باید بخوری دیگه

مخصوص همین قطع خونریزیه از دکتر داروخانه بخواه راهنماییت میکنه

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         
مفنامیک اسید باید بخوری دیگه مخصوص همین قطع خونریزیه از دکتر داروخانه بخواه راهنماییت میکنه

جدی؟؟؟؟؟ من فکر کردم واسه درده که فقط . 

روز دوممه روز اولم کم بود واسه دردم یه مفنامیک خوردم کلا پریودام پرتون نبود هیچوقت. چندساعت یه بار یخورم

قرص آهن بخور

بدتر میکنه ها

حامی حقوق حیوانات🐣🐰🐶با حیوانات مهربون تر باشیم زندگی بدون اونا خیلی زشته اونا هم مثل ما حق زندگی و طبیعت دارن زندگی رو ازشون دریغ نکنیم♥️خدایا خودت مرحم دل های شکستمون باش:)🦋گاهی خرد شدن استخوان‌های خودم را زیر بار همه زندگی‌های نکرده‌ام، حس میکنم.!🌚

روکین بخور.البته بازم پرس و جو کن و تحقیق کن درموردش ولی من یه مدت طولانی پریودبودم و خونریزیم قطع نمیشد و خیلیم پریودیم نامرتب بود دکتر ک رفتم روکین برام داد.پشتش برنامه داره باید طبق برنامه بخوری و ب روز سوم چهارم ک رسیدی خونریزیت قطع میشه و اگه چندبار این قرصو بخوری دیگه پریودیت منظم میشه.

ایران من،ای جان من،ای باور و ایمان من💚🤍❤️

اره منم همینو میگم چون خون سازه

نخور مفامنیک اسید بخور خیلی خوبه

حامی حقوق حیوانات🐣🐰🐶با حیوانات مهربون تر باشیم زندگی بدون اونا خیلی زشته اونا هم مثل ما حق زندگی و طبیعت دارن زندگی رو ازشون دریغ نکنیم♥️خدایا خودت مرحم دل های شکستمون باش:)🦋گاهی خرد شدن استخوان‌های خودم را زیر بار همه زندگی‌های نکرده‌ام، حس میکنم.!🌚