2777
2789
عنوان

بابام بعد یه ماه اومد خونم ....

209 بازدید | 10 پست

میدونم اونم مامانم فرستاده ببینه چه خبر!

از لحظهای که از در وارد شده گفت مریضم ، نمیتونم وایسم ، آخ ،اوخ، حالم خوب نیست وووو.....

چند تا بیسکوییت مونده از صندوق عقب ماشینش برداشته گذاشته تو یه کیسه ی کهنه آورده برا دخترم

پول خرج کردنای میلیاردی برای پسراشه 

مریضی و مظلومیت و بدجنسیش برا من

یک ماه پیش که با شوهرم بعد دو سه ماه رفتیم خونشون ، طبق معمول با توهین و بی محلیشون مواجه شدم ،بیماری و وضعیت ظاهریه شوهرمو مسخره کردن،مامانم هم دمه در بهم گفت: ر..ی..د..م به هیکلت 

برای بار هزارمه اینجوری میکنن، منم  تصمیم قطعی گرفتم دیگه پا تو اون خراب شده نزارم

شگرد مامانم هم اینه تو اینجور مواقع با بدگویی پشت سره آدم ، همه ی خانواده رو ازت دور میکنه تا تنها بمونی و دوباره برگردی بهش و باز روز از نو روزی از نو!

دیدن یه ماه گذشت   از دختر احمقشون خبری نشد ، بابامو فرستاده خونم! اونم اومد یا گفت مریضم ، چون میدونه نقطه ضعف من مریضی و ناراحتیشونه و زود دلم نرم میشه ،دید صدای درنیومد ازم ، خیره شد به یه نقطه ! بعد پاشد رفت ، بجای اینکه مثل یه پدر واقعی حالمو بپرسه ، از اوضاع شوهرم بپرسه ، دکتر معرفی کنه ،کمکم کنه، حداقل با محبت بشینه کنارم ، دو کلام باهام حرف بزنه ...

ولی عین خیالشون نیست که هیچ ، تازه خوشحال هم هستن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم با مادرش در حال حاضر تو این شرایطن

ناله هاشون برا ماست خرج کردن و پز دادن کلاس همچی برا اون دوتا 

تا ما رو میبینن میگن نداریم

الان من چندسال ازدواج کردیم ی متر خونه بهش ندادن

زرتی ی خونه واسه کوچیکه هنوز ازدواج نکرده فعلا طرف دوس دخترش جور کردن بیا این خونه فقط تو برو سرکار زن بگیر بیار

خواهرشوهرم بهش میگن ب حقوقت و پس اندازت دست نزن کلی پول ولی جهاز عقد هدیه و همچی جدا گذاشتن

انگار ما آدم نبودیم عوضیا

خلاصه چیزی ک ندادن سرشون هم تو زندگیمونه ول کنم نیستن

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
آی مثل منی منتها اون بسکویت مونده هم نمیارن 

همه بد بختی ها واسه دختراس تو خانواده ها و پسرا عشق میکنن آخرشم ک خدای نکرده یکی از دنیا بره بازم همون دختر بدبخت عذاب وجدان میگیره و گریه میکنه

همه بد بختی ها واسه دختراس تو خانواده ها و پسرا عشق میکنن آخرشم ک خدای نکرده یکی از دنیا بره بازم هم ...

اره والا والا دیکه من چند لار دکتر هم نمیبرم پدرم دوتا واحد خالی داره من مستاحرم چه سود دارا به حالم من دیگه دلم نمیسوزه انساله پسرا هم نخورنش به خوشی