2777
2789

خیلی ناراحتم خیلیییی از دست خودم  🥺🥺🥺😞😞😞

یکم خلاصه بگم ؛ من قبل ازدواجم شرایط خیلی خوبی نداشتم از لحاظ روحی ب دلایلی ... وقتی باشوهرم ازدواج کردم همه چیز خوب بود و ما اوکی بودیم ، ولی دقیقا از اولین دیدار خونه‌ما‌درشوعرم تیکه کنایه ها و بدنبالش ناراحتی های ما شروع شد .... کم کم ب جایی رسید ک مادرشوهرم پدر شوهرم توروی خودم ب خانوادم توهین میکردن تو روی خودم چ حرفایی بهم زدن .... اعضاب من داغون شذ هررررر روز ( باخانوادهشوهرم توی ساختمانیم) هرررشب اعصابمو خورد میکردن 

تا جایی ک من دیدم دیگه ازم هیچی نمونده جز ی ادم افسرده و داغون ک تمام زندگیش شده اروم کردن خودش و بی فایذس 

خیلی تلاش میکنم درست بشه 

که بتونم اروم باشم 

عصبی کمتر بشم و بیخیال ولی صدرصد نشده هنوز 

امشب مهمون داشتیم  از صبح پاشدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

خونه رو تمیز کردم تازه هم عمل کردم نمیتونستم ولی کردم 

سرویس رو شوینده زدم 

غذا پختم 

جارو و طی زدم 

گاز و وسایلو‌پاک کردم 

اخرشم راه پله هارو تمیز کردم 

خیلی خیلی خسته شدمممم خیلی واقعا شوهرمم گفت خودتو خسته نکن ولی نمیشه ک اخه 

معمونا اومدن همه چیز خوب بود تااینکه شوهرم اصرارررررر ک بمونین شام ! منم داغون و له اونم اصرار 

بعد شام ی ظرفام ک تزینی بود افتاد شکست خورد شد 

ب شوهرم گفتم برو طی رو بیار 

اونم رفت صاااااف اون طی ک اینقدر چرک و کثیف بود پله باهاش پاک کرده بودم و روش کثیف بود رو اورد وسط سالن جلو مهمونا 

یهو عصبی ک شده بودم اژ شکسته شدن ظرفم 

منم عصبی بودنم ریشه در نوجوونی و دوران عقدم داره هنوزم همونم..مقصرشم بابامه..نمیتونم خوب باشم نمیتونم اروم باشم...نمیتونمم بابام اینارو بندازم دور

خوشحال میشم پیج اینستاگرام منو دنبال کنید aarezoo78__

حتما قرص مصرف کن خیلی اعصابت آروم میشه 

خواهر منم عصبیه یعنی همش صداش تا بالا میاد با بچش دادو بیداد میکنه اووووف آدم آرامش نداره بخداااا

دو دقیقه با ماشینش منو مامانمو  ددخترشو برد بیرون ده بار داد زد 

ب مامانم گفتم غلط کنم باهاتون بیام😂😑

2790
2778
2791
2779
2792