2777
2789

من یبار ۱۶ سالگی یبارم ۴سال پیش 

۱۶سالگیم صورتم داغون بود جوشای شدید داشتم که راکوتان خوبش کرد ۴سال پیشم دوباره صورتم شروع کرد به جوش زدن با تجویز دکتر خوردم ولی حس کردم تاثیری که اون موقع داشت را الان نداشت اصلا

برو آزمایش بده خواهرشوهرم بعد ۶ ماه آزمایش داد کبدش به طرز فجیحی چرب شده بود 

به حکمتش دل بسپار .💜                                          کاربری ۵ سالمو از دست دادم نمیدونم چرا تعلیق شدم . 😐     بعد از یه مدت که خواننده خاموش بودم بازم عضو شدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه من تاثییر داشته اما حس میکنم عواررض داره

دروغ چرا واسه من عوارض داشت،منتها نه به اون شدتی که میگفتن،من واسم پوستم خیلی مهم بود ولی عزیزم اگه قصدت اینه که صورتت را درمان کنی پس با حس خوب این کارا بکن و به منفیاش فکر نکن تا زودتر نتیجه دلخواهت را بگیری چون واسه من تنها راهه چاره بود

دروغ چرا واسه من عوارض داشت،منتها نه به اون شدتی که میگفتن،من واسم پوستم خیلی مهم بود ولی عزیزم اگه ...

الان اصلا از التهاب و جوش خبری نیست اما معده درد شدید سردرد های مداوم و چشم درد دارم پوست لبمم بشدت خشک شده

دروغ چرا واسه من عوارض داشت،منتها نه به اون شدتی که میگفتن،من واسم پوستم خیلی مهم بود ولی عزیزم اگه ...

ولی جای جوشم خیلی قرمزه بشدت هم معلومه قرمزی وقتی تو افتاب میرم این جای جوشای قرمز تو ذوق میزنه 

الان اصلا از التهاب و جوش خبری نیست اما معده درد شدید سردرد های مداوم و چشم درد دارم پوست لبمم بشدت ...

سر درد و چشم و خشکی لب را آب زیاد بخور،من صورتم به حدی جوش داشت که یه نقطه سالم نداشتم تو صورتم ولی خوب شد و البته منم جا جوشام هنوز هست،که جا جوشام را باید جوره دیگه درمان کنم

الان اصلا از التهاب و جوش خبری نیست اما معده درد شدید سردرد های مداوم و چشم درد دارم پوست لبمم بشدت ...

وازلین لب بگیر

به حکمتش دل بسپار .💜                                          کاربری ۵ سالمو از دست دادم نمیدونم چرا تعلیق شدم . 😐     بعد از یه مدت که خواننده خاموش بودم بازم عضو شدم