۱۶سالگیم صورتم داغون بود جوشای شدید داشتم که راکوتان خوبش کرد ۴سال پیشم دوباره صورتم شروع کرد به جوش زدن با تجویز دکتر خوردم ولی حس کردم تاثیری که اون موقع داشت را الان نداشت اصلا
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دروغ چرا واسه من عوارض داشت،منتها نه به اون شدتی که میگفتن،من واسم پوستم خیلی مهم بود ولی عزیزم اگه قصدت اینه که صورتت را درمان کنی پس با حس خوب این کارا بکن و به منفیاش فکر نکن تا زودتر نتیجه دلخواهت را بگیری چون واسه من تنها راهه چاره بود
الان اصلا از التهاب و جوش خبری نیست اما معده درد شدید سردرد های مداوم و چشم درد دارم پوست لبمم بشدت ...
سر درد و چشم و خشکی لب را آب زیاد بخور،من صورتم به حدی جوش داشت که یه نقطه سالم نداشتم تو صورتم ولی خوب شد و البته منم جا جوشام هنوز هست،که جا جوشام را باید جوره دیگه درمان کنم