2789
عنوان

سوال فلسفی

46 بازدید | 8 پست

آقا چرا مردم ما از کسایی خوششون میاد ک دورو هستن یا فیلم بازی میکنن 

الان بعضی ها نخورن منو 

منظورم اینه اکثرا جذب اون افرادی میشن که معمولا فیلم بازی میکنن و خود واقعی‌شان نیستن 

من خودم ی شخصیتی که دارم اینه که راحتم با هرکی که میخواد باشه خود واقعیم هستم و اصلا نمیتونم خودم رو تغییر بدم اگر کشی رو دوست داشته باشم از رفتارام وکلا حرفام معلومه اگر از کسی ناراحت باشم معلومه اگر خوشحال باشم و برای اطرافیان قابل تشخیص کاملا 

و خب وقتی با یکی حال نمیکنم دوست دارم طرف بدونه 

ولی ی شخصیتی که دارم اینه که از هیچ کس متنفر نیستم یا بدم نمیاد حتی کسایی که با حرفاشون دلمو  شکوندن ولی من ازشون متنفر نیستم 

واقعا توی دلم همه رو دوست دارم و از کنار بقیه بودن یا تو جمع بودن لذت میبرم 

با این شخصیت بنظرتون مشکلی داره این رفتار یا این فردی که اینجوریه ؟ 

شما خودتون با کسی که اخلاقش اینطوریه خوبید یا بدتون میاد؟ 

چون ملت خودشونم دو رو شدن واقعیته من خودمم میگم عادت کردیم ب دورویی

دقیقا 

دارم با چشم میبینم کسی رو که من واقعا خود واقعیم هستم جلوش و هر چی هست میگم نه اینکه حرف بد بزنم ها یعنی راحتم حرفم رو میگم خودمم 

بعد یکی داره قشنگ فیلم بازی میکنه جلوش  و بعدا پیش من ازش بد میگه اون با این بهتره چطور ممکنه واقعا 

من بدم میاد از گول زدن ی نفر دلم میخواد اگر کسی باهام حرف میزنه یا میخواد پیشم باشه برای خود واقعیم باشه و من اینم ولی نمیشه برای همینه که آدمای زیادی دورم نیستن 

و این ناراحت کنندسسس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پیش بنده خدا عزیزن  پیش خود خدا چی

خب ببین منی که انقدر واقعی هستم و از ته قلبم دوسشون دارم قدرم رو نمیدونن اونوقت وقتشون رو برای کسایی میزارن که به چشم دارم میبینم جلوشون یکی هستن  پشتشون ی آدم دیگههه

سلام شنیدم حس ششمی میشه بگی من به شخصی ک مدنظرم هست و امروز همدیگر رو دیدیم بهم میرسیم یا نه؟؟

ما ارتباطی باهم نداریم

ممنون ابجی جان

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙
سلام شنیدم حس ششمی میشه بگی من به شخصی ک مدنظرم هست و امروز همدیگر رو دیدیم بهم میرسیم یا نه؟؟ ما ا ...

@مهسان_بی  

سلام شنیدم حس ششمی میشه بگی من به شخصی ک مدنظرم هست و امروز همدیگر رو دیدیم بهم میرسیم یا نه؟؟ ما ا ...

عزیزممم من حس شیمی نیستمم که😂

ولی چندباری پیش اومده ک گفتم بهم میگن درست میکم 

ولی خب اشتباه هم میگم 

حسم میگه بهش نمیرسی و خودت انگار بیشتر کراش زدی روش تا طرف 

و با توجه به اینکه گفتی ارتباطی ندارید خیلی سخته بدست آوردنش و حسم میگه از این نوع کراش زدنایی هست ک بعد ی مدت فراموش میشن 

امیدوارم از حسم ناراحت نشی  امیدوارم همیشه خوشبخت و خوشحال باشی💜🙂🤌🏻

عزیزممم من حس شیمی نیستمم که😂 ولی چندباری پیش اومده ک گفتم بهم میگن درست میکم  ولی خب اشتباه ...

مرسی عزیزم که جواب دادی 

من به خدا توکل کردم 

اگر هم‌میپرسم از روی کنجکاوی هست💐