2777
2789
عنوان

خواهشا....

15 بازدید | 9 پست

خواهشا اگه این اخلاقو  دارید ،  بزارید کنار ،،،، وقتی ناراحت میشین ناراحتیتونو مث ادم بیان کنید ، اینکه یکی هی بپرسه چیشده چرا ناراحتی و تو جواب بهش بگین هیچی ،ولی باز سرد رفتار کنید  تو مخی ترین ، لوس ترین ، بجگانه ترین رفتاره ، شده داد بزنید ولی وقتی یکی هی میپرسه چیشده خفه خون نگیرید ، لوس نباشیم ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این حرفتون حق,ولی

وقتی یکی میدونه رو یه چیزی حساسی,عینا همون کارو انجام میده,با اینکه شونصد بار بهش گفتی بدت میاد,بعد عین مونگلا میاد میگه عزیزم چیزی شده?کاری کردم ناراحت شدی?

آدم دلش میخواد گردنشو بشکونه

ببخشید خیلی حرصی شدم امشب١:

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
😐😂😂خب چیزیم نیس دیگه 😐😂نمیدونم چرا همش میگم چیزی نیس اکثرن غیر قابل بیانه 

در هر صورت ادم بهتره بگه که چه دردی داره از چی ناراحته ، واقعا گفتن هیچی رو مخ ترین رفتاره 

این حرفتون حق,ولی وقتی یکی میدونه رو یه چیزی حساسی,عینا همون کارو انجام میده,با اینکه شونصد بار بهش ...

منم دقیقا برای همین ناراحتم حرصی ام ، ده هزار بار بهش گفتم یه مرگت میشه بگو برا من قیافه نگیر ، تازه سر چی ناراحت شده ، سر اینکه چرا یه ساعت نشستی پیش خانوادت صحبت کردی با من چت نکردی ، خوبه از وقتی ک از سرکار میاد تا اخر شب پای گوشیم ، مرتیکه میمون عن توقع داره قید خاتوادمم بزنم ، بعد قیافه گرفته هیچی نمیگه سه ساله بهش میگم این اخلاقو بزار کنار نذاشت منم دکمه شو زدم ، هم بخاطر این اخلاق گوهش هم بتاطر اینکه تا میشینم پیش خانوادم ناراحت میشه ، راحت شدم ک نیست

بهترین برخورد برخورد قاطعانه س  به صورت بیان احساس من +بیان خواسته من از احساست و خواسته فقط ...

یسری ادما هستن مث گاو میمونن ، هر جور باهاشون صحبت کنی نمیفهمن فقط حرف خودشونو میزنن ، یعنی حق اعتراضی نمیدن بهت ، با هر روشی بهشون ناراحتیتو بگی کلا نمیخوان ک بفهمن 

منم دقیقا برای همین ناراحتم حرصی ام ، ده هزار بار بهش گفتم یه مرگت میشه بگو برا من قیافه نگیر ، تازه ...

اوووووو آقایون که تا دو کلام بخوان حرف بزنن,جون آدمو بالا میارن

قیافه اومدن و قهر کردن براشون راحت تره تا بگن دردشون چیه?

ولی تو هم باید با سیاست میرفتی جلو..تهش یا میگفتی شارژ نداشت گوشیم,,یا با دلبری بحثو عوض میکردی

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
اوووووو آقایون که تا دو کلام بخوان حرف بزنن,جون آدمو بالا میارن قیافه اومدن و قهر کردن براشون راحت ...

بابا این کلا اخلاقش اینه که دوسداره ۲۴ ساعت در اختیارش باشم ، این ادم مشکل داره ، نمیزاره من به کار و زندگیم برسم ، منو برده ی خودش دیده، میرم بیرون بحث میکنه ، میشینم پیش خانوادم بحث میکنه ، منم کار و زندگی دارم نمیتونم ۲۴ ساعت در اختیارش باشم ۲۴ ساعت پیام بدم ک ، تازه هفته ای یه شب پیش خانوادمم اونم ۲ ساعت ، اون ۲ ساعتم حتی نمیزاره ، قیافه میگیره ، گمشه بره نفس بکشم بابا