2777
2789
عنوان

من و شوهری😞

180 بازدید | 11 پست

من و شوهرم دوسال و خورده ایه باهم ازدواج کردیم اوایل ازدواج خوب بودیم نامزدی هم خیلی اما یه مدت بعدش همه چی عوض شد محبت کمتر شد توجه کمتر شد جوری که واقعا حس میکنم افسردگی گرفتم تو خونوادش اگه چیزی بشه ازم دفاع نمیکنه و خیلی معصومه دلش نمیاد اما من خیلی غصه اینو میخورم. چند بار باهاش حرف زدم الانم حرف زدم اما میگه اینطور نیس همه بعد ازدواج اینجورین چون پیش همن ولی قبلا‌ چون دور بودیم اونطوری بود

من دلم واسه نامزدی بیرون رفتنا، خلوت کردنمون ،چت کردن، تلفنی حرف زدن و واسه اوایل ازدواج که وابستگی شدید داشتیم ب و هم کلی چیزای دیگه تنگ شده😞واقعا همه ی زندگی ها اینجوری میشه ؟یا میشه کاری کرد که مثل همون اوایل بشه و تا اخر اونجوری بمونه؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9682545/خانما-اینا-میتونن-دلیل-لاغریم-بشن

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊درخواست دوستی ندین قبول نمیکن🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر ازدواج ها اوال خوبن چون همو نمیشناسن 

به نام خدا❤سلام عضو گروه سفید💌وزن💎67قد😎158 وزن هدف 57 انشالله بهش برسم فقط صورتم تغییر نکنه دوبار رژیم سخت گرفتم صورتم خیلی کوچیک شدبرای شادی روح مادرم ممنون میشم صلوات بفرستین 💚ممنونم ❤

بقیه رو نمیدونم

اما تاپیکت قشششنگ حرف دل من بود بعد دوسال که از زندگیمون میگذشت

منم همیشه همینارو میگفتم

شوهر من خیلی عااااشقم بود و خیلی رمانتیک

زبونزد فااامیل

اما بخوای نخوای با دوره نامزدی متفاوته

همه دیگه اون شور و ندارن

چون پیش همن

ولی عشق و وابستگیتون بیشتر میشه اتفاقا

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای امیدواری خانومای اینجا میگم: من دختر اولمو با آی وی اف باردار شدم تو تاپیکام هست [اولین ای وی افم مثبت شد ]. اما دختر دومم بعد از دوتا انتقال منفی و یه سقط، طبیعی باردار شدم.....ناامید نشین ،تلاش کنید مطمئن باشین تو بهترین زمان خدا معجزشو بهتون نشون میده🥹

بیشتر زندگیاهمین جوریه

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
بقیه رو نمیدونم اما تاپیکت قشششنگ حرف دل من بود بعد دوسال که از زندگیمون میگذشت منم همیشه همینارو ...

الان چند سال میگذره از از ازدواجتون؟ الانم همین فکرو میکنی یا فکرت عوض شده یا اینکه دیگه برات مهم نیست؟ واقعا نمیشه ادم کاری کنه همونجوری بمونه؟ مثل اوایل زندگی بخدااا تا یه ذره مریض میشدم درحد مرگ دور از جونش میترسید و ناراحت میشد یبار خون دماغ شدم و بی حال افتادم تازه از سرکار برگشت فورا سوارم کرد بریم بیمارستان تا اونجا گریه کرد وقتیم برگشتیم گفت دیگه چجوری بیام تو این خونه وقتی تو رو اونجای خونه اونطوری دیدم با گریه

من خیلی میرم پیشش چون حس میکنم افسرده شدم میبینم اون عوض شده میخام از طرف خودم فاصله رو کم کنم اما ف ...

عزیزم تاپیک های @گلبوته__خانوم  رو بخونید 

شاید مواردی باشه که کمکتون کنه

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
الان چند سال میگذره از از ازدواجتون؟ الانم همین فکرو میکنی یا فکرت عوض شده یا اینکه دیگه برات مهم نی ...

الان اهمیتش کمتر شده

حالا وقتی بچه دار میشی قشنگ تا یه مدتی بینتون فاصله میوفته

اون دیگه خ بدتده

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای امیدواری خانومای اینجا میگم: من دختر اولمو با آی وی اف باردار شدم تو تاپیکام هست [اولین ای وی افم مثبت شد ]. اما دختر دومم بعد از دوتا انتقال منفی و یه سقط، طبیعی باردار شدم.....ناامید نشین ،تلاش کنید مطمئن باشین تو بهترین زمان خدا معجزشو بهتون نشون میده🥹