2777
2789
عنوان

مستقل شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 66 بازدید | 32 پست
سه ساله اینجاییم دعوای شدیدم داشتیم

پس حتما برو 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم موندم تا کاملا به اهدافم برسم بعد برم .با خودم میگم اول زندگیم که قشنگترین روزام بود و اینج ...

دقیقا قشنگترین روزام زهرمارم شد واقعا اما با اومدن بچه دوم دوباره حس میکنم باید همون کارارو از اول کنم تا حد و ج

حدود رعایت شه 

من بودم مستقل میشدم😊 ولی دیدم ادم هایی که رفتم مستاجری ،اجاره براشون زیاد بوده و دوباره به ناچار ب ...

ن خداروشکر همسرم از پسش برمیاد ..و عمرا برنمیگردم اگه برم حاضرم جای بدتر از اینجا بزم😅

دقیقا قشنگترین روزام زهرمارم شد واقعا اما با اومدن بچه دوم دوباره حس میکنم باید همون کارارو از اول ک ...

خیلی فکر کن نری بمونی توش عزیزم...فکر کن رو کاغذ بنویس..خوبیاش بدیاش..ببین کدوم به سودته بعد برو

.در کنار آرامشت مسائل مادی رو هم بسنج ک خیلی مهمه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
چرا نمیتونی

چون باید به اهدافم برسم..احساسی تصمیم نیمیگرم..دست پر میرم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”