2777
2789
عنوان

زایمان زودرس😞

34 بازدید | 16 پست

سلام خانوما ببخشید من ۳۶هفته و ۱روزم

۳۷هفته و‌۱روز زایمان میکنم بخاطر سرکلاژ و فشار میاد نفسم درنمیاد انگار جوون میدم و‌...

۳۵هفته و ۵روز وزن بچه ۲۵۰۰بود دختره

تا زایمان ۲۷۰۰اینا میشه بنظرتون کمه چیکار کنم

دکترم میگه چون خودت ظریفی برا اون بچه هم اونطوریه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

۳۵ دوکیلو نیم خوبه دیگ کجا لاغره من ۳۳هفته 2 کیلو بود بچم بازم دکتر میگف نرماله منم میگفت چون خودت ریز اندامی طبیعیه. سیب زمینی و اجیل و بستنی میگن چاق کنندس. راستی من امروز بخیه هامو باز کردن دل تو دلم نیس ایشالله قسمت تو🥺🤍

نگران نباش. خیلی کوچک نیست. دختر من وزن تولدش ۱۲۵۰ گرم بود (هفته ۲۸ به دنیا اومد). یادمه روز شماری می کردم که وزنش به ۲ کیلو گرم برسه. الان ۱۱ ساله شده و کم کم قدش داره به من میرسه :)

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
ببخشید درد داره؟

اسپکولوم میدونی چیه؟ سرچ کن عکسشو ببینی ی کوچولو بخاطر اون فشار میاد وگرنه اصل کار اصلا درد نداره کلش اگ 3 دقیقه بشه😃 بااون واژنو باز میکنه بعد با گاز تمیز میکنه بعد بخیه رو برمیداره بعدش یبار دیگه تمیز میکنه و تمام

به به،مبارکه به سلامتی 😍😍😍وزنش زیاد نیست، ولی خیلی کم هم نیست، فکز کنم متوسط باشه و پرسنتایل ۵۰ در صد باشه، درسته؟...امیدوارم خیلی خوب پیش بره

خوش به حالت رسیدی اخرش،  من‌خودم مشکوک به سرویکس کوتاهم و دکتر گفته دوباره هفته بعدی برم ببینم طول سرویکسم تغییر میکنه یا نه...سرویکسم صاف نیست و‌کج هست، برای همون اندازه هارو‌مطمین نیستن😅😅😅

به سلامتی😍😍 منم مشکوک به سرکلاژی بودنم🥲🥲

فدات🤩 ایشالله ک نباشی خیلی جریان ناجوریه لعنتی🤦🏻‍♀️ ولی اگ خدای نکرده بودی هم غمت نباشه سرکلاژ ک کنن ازاونجا خیالت تخته خودتم چندماه رعایت کنی بخیر میگذره