2777
2789
عنوان

سزارین

234 بازدید | 17 پست

سلام دوستان بیمه تامین اجتماعی هستم  ۳۶هفته بارداریم برای زایمان  سزارین هستم دکترم گفت پول ۳تومن جدا میگیره نامه میده برا زایمان به بیمارستان تامین اجتماعی و میاد عملم می‌کنه  

امروز بهم گفت. تا ۳۹هفته باید تحمل کنی بعد سزارینت میکنم

فکر کنم اجازه نمیده بیمارستان  دولتی زودتر بچه بردارن😔 

بعد گفت اگر  نبودم موقع سزارین پول بهت برمیگردونم  که خود  دکتر شیفت تامین اجتماعی عملت کنه😐 

من میترسم. بچه تا اونموقع بچرخه یا بیمارستان  سختگیری کنه بگه اول باید درد زایمان طبیعی  بکشی اگر نتونستی. اون وقت سزارین  

حالا به نظر شما اگر سزارینی بمونم  چون بچه سفالیک  وزایمان قبلیم ۱۵سال پیش سزارین بودم 

اگر دکتر نامه بده بیمارستان اون نامه  اکتفا می‌کنه  یا مجبورم می‌کنه درد زایمان  طبیعی  اول بکشم؟

واین که هزینه زایمان سزارین در بیمارستان تامین اجتماعی کسی میدونه؟

مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم  وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن  بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم 

بهم گفته ۱۹اذر نوبت میزنم😑 

واینم بگم بچه در ۳۵هفتگی ۲/۶۱۰گرم بود 

مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم  وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن  بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پول نده دکترتم عوض کن برو بخاطر این کار زشتش شکایتشم بکن چون وقتی زایمان اول سزارین بودی ب هیچ وجه طبیعی زایمانت نمیکنن حالا توهر بیمارستانی ک باشی

بامدادخمار      وزن ۸۱.۷۰۰        قد ۱۷۰
اولی سز بوده.اینم سزارین

آخه میگن  فاصله بیشتر از ۴سال  ازسزاربن قبلی  ممکنه تامین اجتماعی قبول نکنه این حرف درسته؟

من شنیدم کسی که زایمان اولش سزارین باشه دومی به بعد هم سزارین 

اتفاقا خوبه که تا ۳۹ هفته نگه میدارن تا بچه درست وزن بگیره 

یه شیرینی چیزی ببر برای دکترت که حتما بیان اگر هم نیومد فدای سرت دکتر دیگه عمل میکنه 

مهم اون نامه ای که دکتر توش علت زایمان سزارین رو برای بیمارستان مینویسه  

خب تا۳۹ تحمل کن

ممنون از راهنماییت 🙃 

آخه همش استراحت مطلقی بودم. وخیلی اذیت شدم  خسته شدم  واین هفته ها آخر هم بدتر نمی‌گذره. تا ۳۹هفته به بعد هم  وزن بچه نزدیک ۳۷۰۰میشه 

وکلا میترسم  اورژانسی یهو بدنیا  بیاد زایمان قبلی جفتم جدا شد   با اینکهدوروز قبل دکتر گفته بود همچیت خوبه

من شنیدم کسی که زایمان اولش سزارین باشه دومی به بعد هم سزارین  اتفاقا خوبه که تا ۳۹ هفته نگ ...

خدا از دهنت بشنوه فقط میترسم مجبورم کنند هم درد طبیعی بکشم بعد هم سزارین کنن

شیرینی که دکتر گفته ۳تومن تو مطب میگیره اگر خودش بیاد تامین اجتماعی سر عمل   

پول نده دکترتم عوض کن برو بخاطر این کار زشتش شکایتشم بکن چون وقتی زایمان اول سزارین بودی ب هیچ وجه ط ...

اع چقدر خوب 

اگر اینجور باشه. وصد درصد عمل کنن که از خدامه  تحمل میکنم به قول شما چرا پول بدم  

نگران نباش انشالله درست میشه

ان شاءالله ممنون التماس دعا 🙏❤️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز