2777
2789
عنوان

فولیکول

107 بازدید | 39 پست

از روی سونوی واژینال تعداد و سایز فولیکول مشخص میشه؟

من تاحالا چندبار سونو دادم اما هیچ بارش دکتر سایز یا تعداد فولیکولا رو بهم نگفت

فقط گفت خوبه و امپول و قرص داد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هن!!!؟مگ نرفتی سونوی زنان زایمان؟؟یا رفتی سونوی رحم و تخمدان همینجوری

سونو زنان و زایمان ، اما فقط عکسه نوشته نداره

چون خود دکترم تو مطبش سونو کرد و نوشته نداره

سونو زنان و زایمان ، اما فقط عکسه نوشته نداره چون خود دکترم تو مطبش سونو کرد و نوشته نداره

عکس داد بت؟

خب قرص و امپول چی داده بت کی باید بزنی؟تو اقدامی؟؟بگو تا بت بگم قرصا براچیه البته اگ بدونم

🙂 ک ب مرگ ساده تن دادیم💀🫀
عکس داد بت؟ خب قرص و امپول چی داده بت کی باید بزنی؟تو اقدامی؟؟بگو تا بت بگم قرصا براچیه البته اگ بد ...

عکسو داده اره ، لتروزول خوردم و اچ سی جی زدم و دوتا دیه دوفاستون دارم که بخورم که بشه ۱۰ تا

من که نمیدونستم تو سونو سایز فولی معلوم میشه ، تاپیکارو دیدم که فهمیدم ، خود دکتر هم چیزی نگفت

عکسو داده اره ، لتروزول خوردم و اچ سی جی زدم و دوتا دیه دوفاستون دارم که بخورم که بشه ۱۰ تا من که ن ...

لابد سایزش عالی بوده ک امپول داده و قرص منم این ماه رفتم روز دوازده سایزش نگف گفتم چن تاس گف چن تارو ولکن چیکار داری بعد دوباره گف دو تاس یکی این ور یکی اون ور همون روز دوتا اچ سی جی زدم اقدام و دوفاستون از شب هفده ده تا ک نشد پری شدم این ماه مسخام بیخیال استرس اقدام کنم سر اون یکی بارداری بیخیال شدم باردار شدم فکرشم نمیکردم چون دکتر گف سایز فولیت جالب نیس منم بیخیال اقدام میکردم بنظر من عاملش همش استرسه انشالا ک بارداری

لابد سایزش عالی بوده ک امپول داده و قرص منم این ماه رفتم روز دوازده سایزش نگف گفتم چن تاس گف چن تارو ...

منم خیلی استرس دارم

نمیدونم چجور میشه کنترلش کرد

لابد سایزش عالی بوده ک امپول داده و قرص منم این ماه رفتم روز دوازده سایزش نگف گفتم چن تاس گف چن تارو ...

امروز مدارم تکرر ادرار داشتم و ببخشید که میگم ، ترشحات بدبو و خارش ، میترسم عفونت باشه و مشکل ساز بشه

امروز مدارم تکرر ادرار داشتم و ببخشید که میگم ، ترشحات بدبو و خارش ، میترسم عفونت باشه و مشکل ساز بش ...

اگ بدبوعه لابد عفونت داری ولی اگ رفتی سونو نگف عفونت داری؟ب علائم توجه نکن مثه من نخوره تو‌ذوقت عزیزم 

چن ماه اقدامی ؟چن سالته؟

اگ بدبوعه لابد عفونت داری ولی اگ رفتی سونو نگف عفونت داری؟ب علائم توجه نکن مثه من نخوره تو‌ذوقت عزیز ...

۲۲ سالمه ، ۱ سال و ۱ ماه اقدامم

شما چطور ؟ مشکلی دارین که امپول و قرص استفاده میکنین؟

من ۳ دوره اینا نوشته واسم