2777
2789
عنوان

اینو بزنم ب سرم برای شپش..

2146 بازدید | 82 پست

ی پودری داریم که تو اب حلش میکنیم برای. کشدن مگس ها اسپری میکنیم اونو بزنم به موهام اثری داره؟ موهامو ازبین نمیبره؟ تا فردا شب نمیتونم شامپو بخرم.  الان میخام اونو امتحان کنم بزنم ب سرم ب نظرتون . از سه چار روز پیش 4 تا شپش پیدا کردم و حدود بیست تا هم تخمش😭😭 شوهرم. چند روزه نیس بره شامپو بخره خودمم نمیتونم بخرم بقیه هم نمیخام بفهمن چ غلطی کنم اخه؟ الان اون پودرو حل کنم بزنم ب موهام ؟شونه دارم با اون شونه میکنم بعدش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سس مایونز شب بزن به سرت یه شیشه متوسط کاملللللل قشنگ بزن همه ی سرت بعد ی کلاه رنگ سرت کن روش روسری بپوش بخواب صبح برو حموم حسابی بشور و بعدشم سشوار کن و شونه بکش

ی لیوان پر روغن مایع بریز رو سرت دور سرت رو نایلون بپیچ یک ساعت بعد خوب شونه کن بعد اب باز کن یکم اب بگیر رو موهات شامپوی فراون بزن دوباره شونه کن زیاد دوباره ابکشی شونه دوباره شامپو شونه بیا بیرون مطمعنم خیلی کم میشن از اون سم بهترا 

اونو نزن چن تا کار میگم بکن زود میره ‌ منم گرفته بودم بااین کارا زود رفت 

هرروز برو حموم ب سرت نرم کننده بزن و با شونه ی دندونه ریز از کف سرت بکش تا پایین تو همون حموم 

قبل حمومم سرکه و نمک بزن سرکه سیب طبیعی بهتره 

تو خود حمومم بعد نرم کننده و شونه باز بزن سرکه و نمک و بشور 

روغن گیاهی هرچی داری اونم بزن ب سرت ی روز روغن بزن ی روز سرکه و نمک قبل حمام

ی روزم اسپند دم کن بزن ب سرت 

بعد یه هفته ک این کارارو کردی دیدی کم شده یا رفته حنا یا سدر و رزماری و اینا قاطی کن بزن چند ساعت ک موند بشور

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم...
2790
2778
2791
2779
2792