2777
2789
عنوان

خیانت🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 28 پست
مامانم میگه قهر کن دست و پاشو جمع کنه،اما دقیقا منم میگم این عوض بشو نیست که نیست،میدونی چیزی ک ...

امروز من خیلی گریه کردم

میگم با التماس از خدا بچه خاستم 😔

اما پدرش اینطوری بی مسئولیت و نامرد 

اگه باردار نبودم دیکه حتما طلاق میگرفتم

با اینکه شرایط خانوادمم واسه طلاق خوب نیست

تا سنت بالا نرفته تصمیم بگیر یا بمون و بساز 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
نه خونه نداریم چون جمع نمیکنه پولارو الان بالای ۱۰ ساله کارمنده نه بجا نیست. میگه ندارم اما میبینم ...

طلاق سخته . اگه خانوادت وضعش خوبه و خودت خوشگلی و کم جمعیته خانوادت اونوقت جداشو ، چون با این شرایط میان خاستگاریت و ازدواج دوم میکنی وگرنه الان برا هر پسر سه تا دختر هس ک موندن تو خونه  پدر. با دعوا نه . با قلق ازش پول بکش، مردا لج بازن لجشونو در نیار نمیدونی که از این تموم کردی بهترش گیرت میاد یا ن . نمیتونی هم به کسی بگی بیا منو بگیر . اگ شاغلی و زندگی مستقلی میتونی داشته باشی ب طلاق فکر کن وگرن بشین سرجات و دنبال دردسر نباش خاهری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز من خیلی گریه کردم میگم با التماس از خدا بچه خاستم 😔 اما پدرش اینطوری بی مسئولیت و نامرد&nbs ...

نمیتونی خودت کار کنی؟

عزیزم اما شوهرت مثل ماله منه نفوس بد نمیزنما،اما تهش جداییه

من میدونم الان جدا نشم ده سال دیگه حتما جدا میشم

یکیم اینکه عزیزم چشم چرونم هست؟مال من اینقد هیزه،ازش چندشم میشه

از دلایل اصلیم در کنار پول جنع نکردنش اینم هست

خدا حواسش به عاشقش هست…این روزام بد میگذره میشه برام دعا کنید،۱۴۰۱/۸/۲۴
طلاق سخته . اگه خانوادت وضعش خوبه و خودت خوشگلی و کم جمعیته خانوادت اونوقت جداشو ، چون با این شرایط ...

آره تقریبا خانواده اوکین

خودمم نیمچه شاغلم

این حرفا منو میترسونه اما این مردم مرد بشو نیست آخه

من الانشم بیرون میرم کلی خواستگار پیدا میشه میترسم جدا بشم همگی محو بشن

میدونی بیشتر از نگاه جامعه ترس دارم

نمیتونی خودت کار کنی؟ عزیزم اما شوهرت مثل ماله منه نفوس بد نمیزنما،اما تهش جداییه من میدونم الان ج ...

نه عزیزم متاسفانه تو ۱۴ سالگی عقد کردم نتونستم درسمو ادامه بدم

فامیل هستیم چند بار خاستم طلاق بگیرم همه نخود آش شدن

ن شوهر من دست بزن داره و فحاشه تا جیزی باب میلش نباشه

و حرفایی ک منو عذاب بده هم زیاد میزنه. 

میگه خودت باعث میشی دست روت بلند کنم در خالی ک منم نمیتونم ک لال بشم 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
نه عزیزم متاسفانه تو ۱۴ سالگی عقد کردم نتونستم درسمو ادامه بدم فامیل هستیم چند بار خاستم طلاق بگیرم ...

قدر زندگی نمیدونن

سرشونم وقتی به سنک خواهد خورد که بیفایدست

شاید تو آینده با اومدن بچه همه چیز حل بشه عزیزم توکلت بخدا آیت الکرسی رو تند تند بخون

آره تقریبا خانواده اوکین خودمم نیمچه شاغلم این حرفا منو میترسونه اما این مردم مرد بشو نیست آخه من ...

من جدا شدم و تک دختر بودم خوشگلم هستم میرفتم بیرون همه نگا میکردن یا میومدن دنبالم اما اینا خواستگار نمیشن سه سال موندم خونه پدر اون نازکشیدنا نبود همه فاژیل به چشم ترحم نگات میکنن تو جامعه مردا دنبال زن مطلقن ک خودشونو عاشق نشون بدن و ازت سواستفاده کنن و کلی سختی که قابل بیان نیست. بعد سه سال ازدواج کردم همسرم هم خوبه خونه و ماشین و سفر خارج و همه چی داره اما اون عشق و زندگی اول نمیشه پشیمونم شخصا. خوب فکر کن

قدر زندگی نمیدونن سرشونم وقتی به سنک خواهد خورد که بیفایدست شاید تو آینده با اومدن بچه همه چیز حل ...

متاسفانه فکر کردم ک سرش ب سنگ خورده ک برگشتم وگرنه عمرا برمیگشتم 

نمیدونم دیگه چ کنم

انشااله شوهرت عاقل شه زندگیت سر و سامون بگیره

من جدا شدم و تک دختر بودم خوشگلم هستم میرفتم بیرون همه نگا میکردن یا میومدن دنبالم اما اینا خواستگار ...

عزیزم از اولی چرا جدا شدی؟اینم مشکلات قبلی رو داره؟

من ۴ ساله دارم فکر میکنم

از هر جهات مطمعنم،قابل تکیه کردن نیست

دنبال مردیم که بهش تکیه کنم،بار زندگی رو دوشه منه کلا

خسته ام،میخوام دغدغه ی مالی از بی عقلیشو نداشته باشم

وقتی پولم برای خودم کافیه اگه پخش نمیکرد همه چی داشتم

من جدا شدم و تک دختر بودم خوشگلم هستم میرفتم بیرون همه نگا میکردن یا میومدن دنبالم اما اینا خواستگار ...

مشکلت چی بود ک جدا شدی؟

متاسفانه فکر کردم ک سرش ب سنگ خورده ک برگشتم وگرنه عمرا برمیگشتم  نمیدونم دیگه چ کنم انشااله ...

ممنون عزیزم

خدا بزرگه این مشکلا برا خدا چیزی نیست😉

انشالله همه چی حل بشه

ممنون عزیزم خدا بزرگه این مشکلا برا خدا چیزی نیست😉 انشالله همه چی حل بشه

انشااله❤💔

[QUOTE=259182422]عزیزم از اولی چرا جدا شدی؟اینم مشکلات قبلی رو داره؟ من ۴ ساله دارم فکر میکنم از هر جهات مطمعنم،قاب ...[/QUOT

اونم کارمند بود و عین همسرت هیز و ولخرج . اما همو دوس داشتیم میگفتم برا بقیه ک زندگی نمیکنم خونه ام عالی باشه همینکه باهم میگیم میخندیم بسه ، که مادرشوهرم فهمیدم با پسری دوسته چن ماهی هیچی نگفتم ب شوهرم بعد بی عقلی کردم و گفتم و اونم فهمید ک من چوغولیشو کردم دعواها شروع شدو صدجور نقشه و بدنامی به من ودعوای خانواده ها با هم و اخرش طلاق

[QUOTE=259182422]عزیزم از اولی چرا جدا شدی؟اینم مشکلات قبلی رو داره؟ من ۴ ساله دارم فکر میکنم از هر ...

پس پشیمونی!!!

من به تهش رسیدم تقریبا مطمعنم پشیمون نمیشم

من تو دلم بهش هیچچچ حسی ندارم حتی تنفر

کاملا خنثی هستم

فقط چیزی ک هست الانا دیگه دوس ندارم نزدیکم بشه ،چندشم میشه انگار غریبست

اما تو دوسس داشتی و تکلیفت فرق میکرده