2777
2789
زندگی یا علایق و زندگی کسی به من ربطی_نداره#  

تو زمین خاکی چرا میزنی 

گفت نظرتون چیه بقیه هم نظرشون گفتن ، کسی رو بخاطرش محاکمه که نکردن الان  

قایق از تور تهی/ و دل از آرزوی مروارید/ همچنان خواهم راند

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تو زمین خاکی چرا میزنی  گفت نظرتون چیه بقیه هم نظرشون گفتن ، کسی رو بخاطرش محاکمه که نکردن الا ...

کلی گفتم 

الان چند نفر میان میگن خوبه 

چند نفر میان میگن بده 

و واقعا نمیشه گفت 

چون هر کس آزاده هر جور میخواد برای خودش تصمیم بگیره

من ازسیگار و بوش متنفرم کسی نزدیکم بکشه حالت تهوع میگیرم حالا میخواد زن باشه یامرد.من برادر خودم میکشه همیشه قبل رفتن خونشون تا اطلاع میدم سریع میره حموم و عطر و دهانشویه و خوشبوکننده و...  

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

بزارید همین اول بحثی ی چیزو مشخص کنم😂

اینکه بعضیا میگن سیگار کشیدن زن عجیبه و از این دست حرفا میدونید برا چیه؟؟

جواب:😂 توی کل دنیا نه فقط ایران کل دنیا زنا کمتر از مردها سیگار میکشن چرا؟چون زنها وقتی از ضرر چیزی باخبر میشن اون کارو نمیکنن مثلا ی مرد ممکنه بیاد ۴ ساعت درباره ضرر سیگار حرف بزنه بعدش بره سیگار بکشه ولی زنا اینطوری نیستن

زنا از نظر عقل عملی کاملند و مردا از نطر عقل نظری

مثلا بخوام مثال بزنم اینه که زنا کلا قوانین راهنمایی و رانندگیو بیشتر رعایت میکنن یا تو کل دنیا زنا کمتر از مردها مشروب میخورن و کلی چیز دیگه

و این یک ویژگی خوب برا زن محسوب میشه

اینارو گفتم که درنهایت خواهش کنم برا اینکه خفن بنظر بیاین یا به هر دلیلی که الان حال ندارم بگم و خودتون میدونید سیگار نکشن و کار اشتباهی که مردا شروع کردن رو اینها ادامه ندن

❤❤❤🙂🙂😊😊😊