فاطمه۱۳۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 198 عنوان طلاق 35 بازدید | 9 پست سلام دوستان من ۴ساله عقدم نامزدم ۴ساله بلاتکلیف گذاشته ونمیادعروسی بگیره ازخانوادشم خبری نیست هیچ کدوم زنگ نمیزنن بهم یباردرخواست طلاق دادم دادگاه رای روبه نفع اون صادرکرد الان بنظرتون مهریه ونفقه روبزارم اجرا میتونم طلاق بگیرم؟مراحلش روکسی میدونه بایدچکارکنم 1401/08/23 | 23:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
farhan_ashg_maman عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 7761 عزیزم موقع شکایت طلاق چی عنوان کردی چ خصوصاتی داره ؟؟ اگر خوبه. طلاق نگیر دادگاه هم. طبق مدرک پیش میبره عشق💚 کاربری دست دو نفره اوکی😃😃
arameshm عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 22924 چجوری رای به نفع اونه!باید برات خونه بگیره و ببرتت توش زندگی کنی من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
فاطمه۱۳۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 198 خودش نظرش راجب جدایی چیه میگه دوست دارم طلاقت نمیدم ولی تکلیفمم مشخص نمیکنه بهم سرنمیزنه زنگ نمیزنه
آلبالوو۱ عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 4396 میگه دوست دارم طلاقت نمیدم ولی تکلیفمم مشخص نمیکنه بهم سرنمیزنه زنگ نمیزنه وا بگو اومدی اسمتو گذاشتی تو شناسنامم گورتو گم کردی؟چقدر بی مسئولیته آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
فاطمه۱۳۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 198 عزیزم موقع شکایت طلاق چی عنوان کردی چ خصوصاتی داره ؟؟ اگر خوبه. طلا ... ترک کردن زدم ولی بازرای به نفع اون صادرشد
farhan_ashg_maman عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 7761 ترک کردن زدم ولی بازرای به نفع اون صادرشد سر جلسه دادگاه هم اومد ؟؟؟. چند جلسه. گذاشتن برای شما اگر همسرت بد هست. مهریه مقداری ببخش و جدا بشو چون همسرم خیلی بده و من هنوز درخواست ندادم نمیدونم. اون نمیدع. و قصد خانوادش صلح هست فکنم تا من درخواست بدم. خیلی نگران بشن عشق💚 کاربری دست دو نفره اوکی😃😃
دنیا0000 عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 3400 میگه دوست دارم طلاقت نمیدم ولی تکلیفمم مشخص نمیکنه بهم سرنمیزنه زنگ نمیزنه داره اذیت میکنه اگه میخوای جدا شی بگو همه چیمو میبخشم حق طلاق بگیر