2777
2789
عنوان

بی انگیزه شدم....

824 بازدید | 26 پست

بچه ها چن روزه خیلییی بی انگیزم ،بی حالم،همش تو خودمم نمیتونم رو درس تمرکز کنم همش حواسم پرت میشه و نمیتونم بخونم و تو مدرسه هم که میرم دیگه چون نخوندم همششش استرس دارم ...خیلی حالم بده

چرا عاقل کند کاری،که باز آرد پشیمانی🫴🏻                              من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم🫂🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخواب انگیزش میاد سرجاش

سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»         

چیزی شده یا یهویی 

نمیدونم،چن روز قبل با نامزدم دعوام شدو قهر نیستم ولی نتونستم ببخشمش 

میتونه دلیلش این باشه؟

چرا عاقل کند کاری،که باز آرد پشیمانی🫴🏻                              من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم🫂🥲
بخواب انگیزش میاد سرجاش

همش خواب آلودم و خوابم میاد،واقعا اعصابم خورده چون همششش بی حالم

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

درس . مشق و بیخیال 

یه حرفه ای یاد بگیر

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

کاربر آقا ........ اینجا جاییه برای  حل مشکل   ولی تا مشکلتو   میگی   بجای راهنمایی  کردن صد تا دیگه مشکل برات درست میکنند
وای منم این مشکل رو داشتم 🙂 من خودم مشکلم گوشی بود و حتی الانم هست 

من تو این چن روز دیگه حالم از خودم بهم میخوره...حوصله هیچی رو ندارم انگار فقط همش خوابیدم