2777
2789
عنوان

به شوهرم محل نمیدم ، درست میشه!!!

295 بازدید | 12 پست

اختلال روانی اسکیزوفرنی داره ، خیلی هواشو دارم ، بهش میرسم، اطمینان میدم کنارشم ، محبت میکنم،دکتر میبرم، امید میدم ، میگم برو ورزش ، شنا ، بخودت برس، با دوستات وقت بزار، باهاش حرف میزنم وووووووووووو

اصلا انگار نه انگار 

تازه قیافه هم میگیره، طلبکارانه، ساده بگم اصلا آدم حسابم نمیکنه 

نه حرفی نه توجهی نه به خود اومدنی نه تلاشی هیییییچی

نمیدونم شایدم بخاطر بیماریشه ! ولی جاهای دیگه حواسش جمع هست ! زبونش درازه 

امروز مثل خودش رفتار کردم ، بی محل، بیتفاوت ، نه حرفی نه محبتی 

هِی سوال میپرسید ! سعی میکرد حرف بکشه ازم! آخرشم پرسید چرا حوصله نداری! 

گفتم نه خوبم

بعد که رفت اتاق ، با خودم عمدا جوری که بشنوه گفتم : مثلا که چی؟! انگار بگم علتشو ، حل میکنه !!!!

بابا خستم کرده 

آدم اینقدر طلبکار و پررو 

دیگه با هر درد و بدبختیش ساختم 

چیزی نمیخوام ، جز یه رفتار عادی 

اونم دریغ میکنه 

فکر کرده چون بی کس و کارم مجبورم تحمل کنم و منتشو بکشم

دیگه ‌به جهنم هرچه باداباد 

مهم نیست برام

وقتی اون زن و بچه و زندگیش براش مهم نیستن

چون مثل یه مادر باهاش رفتار کردی شده یه پسربچه تخس لوس

معشوق باش عزیزم معشوق

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد درمورداین بنده خداتاپیک میذاری خب مریضه گناه داره انقدمنت سرش نذار کارتوبی ارزش نکن.بشین باهاش سرفرصت حرف بزن شایدافسردس اینطوریه شایدمشگلی داره الکی نیس که

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
چقد درمورداین بنده خداتاپیک میذاری خب مریضه گناه داره انقدمنت سرش نذار کارتوبی ارزش نکن.بشین باهاش س ...

منت نمیزارم 

ولی جوری رفتار میکنه انگار وجود خارجی ندارم من 

منم آدمم 

مگه میشه باهاش حرف نزده باشم؟؟؟!!!!!

هزار بار صحبت کردم ، نمیدونی چیا گفتم! دل سنگ نرم میشه 

این اصلا یه چیز دیگس

منت نمیزارم  ولی جوری رفتار میکنه انگار وجود خارجی ندارم من  منم آدمم  مگه میشه با ...

گلم اون بنده خداقطعامشگلی داره.افسرده نیس؟ تازگیااینطوری شده یا چی؟

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹

زردیس جان حق داری ،خسته ای ولی باور کن اونهم دست خودش نیست بیماره،بعد هر سختی راحتیه انشالله بزودی حالشون خوب میشه،۱۴ بار صلوات بفرست یس بخون اخرش هم دوباره ۱۴ بار صلوات بفرست واسه سلامتی همسرت دعا کن ،سوره یس واسه هر حرفش ۱۰ تا فرشته یا موکل داره که همزمان که دعا میکنی اونهام واست دعا میکنن و استغفار ،منکه معجزشو دیدم ناامید نباش عزیزم 

به امید روزی آرزوها خاطره شن🥀🥀🥀