خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه ! "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم" #سَردارِ_مَن❤ من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱
پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚 از میان آزادی و نان،آزادی را انتخاب میکنم تااگر گرسنه ماندم،بتوانم فریاد بزنم گرسنه ام 👌🏻گفت ما ادامه داریم هیچ وقت مارو حذف نمیشه کرد،به رنگین کمون سنگ نمیشه زد🌈میرسه پایان شب سپیده دم🌞از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک.. چه میدونم خدا مثلا من اگه جات بودم همه رو نجات میدادم🥺..پیج واژینیسموس دات آی آر رو فالو کنید💜
من خودم با پروانه کسب دنبال وام اشتغالم,دو ماهه میگن جلو واما رو بستن
چون وام ازدواج اقساطش چند ساله است و تا چند سال دیگه یک و نیم پولی نیست خیلی وام خوبیه,حیفه بره تو بانک ارزشش کم شه
خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه ! "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم" #سَردارِ_مَن❤ من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱
هم میتونی سپرده گذاری کنی یا وارد کاری کنی منم هفته دیگه می گیرم
ببخشید ریپلای زدم عزیزم
یعنی هفته دیگه براتون واریز میشه??
من دوماهه میگن واریز میکنیم ولی هیچی ب هیچی
البته وام من واسه اشتغاله
ببخشید منم میتونم یه سوال بپرسم🙂 اشتغال در چه زمینه ای چون من میخوام یه کسب و کار راه بندازم میخوا ...
خواهش میکنم
من مغازه پوشاک داشتم..
پروانه کسب که مدرک تحصیلی و چند قطعه عکس و مدارک شناسایی
برای وام هم همین مدارک با ضامن از بانک صادرات
وامش هم ٥٠ تومنه