2777
2789

شاغل نیستین?میشد خیلی کارا با این پول کرد

قسطش چقده مگه?

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کدوم بانک؟؟

منم میخوام سپرده کنم

پاینده ایران و ایرانی 💚🤍❤️پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک

هم میتونی سپرده گذاری کنی یا وارد کاری کنی منم هفته دیگه می گیرم 

قلبم خواهان آن است که به سبکی پری باشم در آستان محبت تو و آنگاه با نسیم نگاه تو به پرواز درآیم و در آغوشت آرام گیرم 🌹
خیر شاغل نیستم چه کاری یک میلیون و خورده 

نمیدونم اگه تو کاری مهارت دارین 

من خودم با پروانه کسب دنبال وام اشتغالم,دو ماهه میگن جلو واما رو بستن

چون وام ازدواج اقساطش چند ساله است و تا چند سال دیگه یک و نیم پولی نیست خیلی وام خوبیه,حیفه بره تو بانک ارزشش کم شه

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
هم میتونی سپرده گذاری کنی یا وارد کاری کنی منم هفته دیگه می گیرم 

ببخشید ریپلای زدم عزیزم

یعنی هفته دیگه براتون واریز میشه??

من دوماهه میگن واریز میکنیم ولی هیچی ب هیچی

البته وام من واسه اشتغاله

ببخشید ریپلای زدم عزیزم یعنی هفته دیگه براتون واریز میشه?? من دوماهه میگن واریز میکنیم ولی هیچی ب ...

بله 

قلبم خواهان آن است که به سبکی پری باشم در آستان محبت تو و آنگاه با نسیم نگاه تو به پرواز درآیم و در آغوشت آرام گیرم 🌹
ببخشید ریپلای زدم عزیزم یعنی هفته دیگه براتون واریز میشه?? من دوماهه میگن واریز میکنیم ولی هیچی ب ...

ببخشید منم میتونم یه سوال بپرسم🙂 اشتغال در چه زمینه ای چون من می‌خوام یه کسب و کار راه بندازم میخوام ببینم مجوز و وام رو از چه مرجعی پیگیری کردین؟

ببخشید منم میتونم یه سوال بپرسم🙂 اشتغال در چه زمینه ای چون من می‌خوام یه کسب و کار راه بندازم میخوا ...

خواهش میکنم

من مغازه پوشاک داشتم..

پروانه کسب که مدرک تحصیلی و چند قطعه عکس و مدارک شناسایی 

برای وام هم همین مدارک با ضامن از بانک صادرات

وامش هم ٥٠ تومنه

خواهش میکنم من مغازه پوشاک داشتم.. پروانه کسب که مدرک تحصیلی و چند قطعه عکس و مدارک شناسایی  ...

امکانش هست خصوصی ازتون چند تا سوال بپرسم راهنمایی می خوان زیاد وارد نیستم ؟