خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه ! "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم" #سَردارِ_مَن❤ من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پاینده ایران و ایرانی 💚🤍❤️پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک
من خودم با پروانه کسب دنبال وام اشتغالم,دو ماهه میگن جلو واما رو بستن
چون وام ازدواج اقساطش چند ساله است و تا چند سال دیگه یک و نیم پولی نیست خیلی وام خوبیه,حیفه بره تو بانک ارزشش کم شه
خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه ! "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم" #سَردارِ_مَن❤ من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱
هم میتونی سپرده گذاری کنی یا وارد کاری کنی منم هفته دیگه می گیرم
ببخشید ریپلای زدم عزیزم
یعنی هفته دیگه براتون واریز میشه??
من دوماهه میگن واریز میکنیم ولی هیچی ب هیچی
البته وام من واسه اشتغاله
ببخشید منم میتونم یه سوال بپرسم🙂 اشتغال در چه زمینه ای چون من میخوام یه کسب و کار راه بندازم میخوا ...
خواهش میکنم
من مغازه پوشاک داشتم..
پروانه کسب که مدرک تحصیلی و چند قطعه عکس و مدارک شناسایی
برای وام هم همین مدارک با ضامن از بانک صادرات
وامش هم ٥٠ تومنه