2777
2789
عنوان

رفتار مادر بزرگم با من! بیاین داخل

69 بازدید | 22 پست

خانما من چنددقیقه پیش صحبت میکردم با مادرم حرف از پدرم شد منم ک داشتم نظر میدادم گفتم که من نمیتونم زیاد ارتباط داشته باشم باهاش راحت نیستم و خوشم نمیاد خیلی صمیمی بشم( بابام منظورم بود)

مادربزرگم میگن از وقتی مدرسه جدید میری خیلی گستاخ شدی! خیلی توهین میکنی

من نفهمیدم آیا ب مامانجونم توهین کردم؟

پ.ن: سر جریاناتی با پدرم یکم‌مشکل دارم داشتم با مادرم درد دل میکردم

پیلہ ات را بگشا ، تــو بـہ اندازه پروانــہ شدن زیبایے❤💕👯

ا ین رفتارشون خیلی بدم میاد گ تا یجای جدید میرم منو مقایسه میکنن و همش میگن مثلا از وقتی کلاس رفتی اینطوری شدی، از وقتی کتابخونه رفتی اینطوری شدی، از وقتی مدرسه رفتی اونطوری شدی...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با مادرت بدون حضور کسی صحبت کن تا دخالت نشه

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

خب پسرشه به دل گرفته شما اینطوری گفتی 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

ب طرز عجیبی نظری ب ذهنم نمیاد/:

چیکار کنم انقد مقایسه نکنن؟

منم دیگه ۱۷ سالم داره میشه همش با ۱۰ سالگیم مقایسه میکنن 

تقصیر کی بوده الان

چرا گفت گستاخ 

مادره مامانم

عه

زیادیرو دامادش حساس شده😂

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

چیکار کنم انقد مقایسه نکنن؟ منم دیگه ۱۷ سالم داره میشه همش با ۱۰ سالگیم مقایسه میکنن  تقصیر ک ...

ببین خب پسرشع عصبی شدع یچی گفتع ب دل نگیر

کاش پیشش نمیگفتی

انسانی‌ فراتر‌ از درک‌ عمومی 

چیکار کنم انقد مقایسه نکنن؟ منم دیگه ۱۷ سالم داره میشه همش با ۱۰ سالگیم مقایسه میکنن  تقصیر ک ...

از اینکه درمورد بابات اینجور گفتی ناراحت شده شایدم ترسیده ک نکنه از بابات کینه ب دل بگیری و ازش فاصله بگیری

ببین خب پسرشع عصبی شدع یچی گفتع ب دل نگیر کاش پیشش نمیگفتی

مادره مامانمه بعد بخاطر بازسازی خونمون مجبوریم چندروز خونشون بمونیم

از اینکه درمورد بابات اینجور گفتی ناراحت شده شایدم ترسیده ک نکنه از بابات کینه ب دل بگیری و ازش فاصل ...

اصا نمیتونم ب بابام نزدیک باشم و دوست باشم حس بدی دارم شایدم ریشه در بچگی داره...

مادره مامانمه بعد بخاطر بازسازی خونمون مجبوریم چندروز خونشون بمونیم

عا

پس حتما عصاب نداشتع خودتو ناراحت نکن، ما ادما هممون

بعضی وقتا میخوایم حرصمونو سر یکی خالی کنیم

انسانی‌ فراتر‌ از درک‌ عمومی 

ا ین رفتارشون خیلی بدم میاد گ تا یجای جدید میرم منو مقایسه میکنن و همش میگن مثلا از وقتی کلاس رفتی ا ...

منم بدم میاد تازه سن من خیلی بالاتره شماست. یکی از دلایلش شرایط جامعه هست فکر میکنن اقا گرگه یا یه دختر بد میاد گولمون میزنه بد میشیم😂