2777
2789
عنوان

مهدکودک آری یا نه؟

275 بازدید | 33 پست

سلام دختر من نزدیک سه سالشه.خودمم شاغلم و بعد مرخصی زایمان دخترم یا پیش مادرم بود یا مادرشوهرم.دبگه دیدم کرونا تموم شده بزرگتر شده بعد عید سه ماه بردمش مهد ولی همش مریض میشد عفونت گوش؛ اسهال؛ سرماخوردگی... خلاصه دیگه واقعا بریدم و نبردمش مهد. دوباره بردم خونه مادرم. حالا از اول مهر دوباره گذاشتم مهد ولی باز سرما میخوره. به نظرتون ببرم مهد تا عادت کنه یا تا آخر سال باز ببرم پیش مامانم؟

میشه برا سلامتی نی نی تو دلم صلوات بفرستین. تو رو خدا دعا کنین سالم به دنیا بیاد

مامانت مشکلی نداره ؟بابزرگ کردن داعم؟

تومهدعفونت گوش؟اسهاال؟مگه چکارمیکنن

اب برای خوردن  هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم بگم که مشکل اصلی شوهرمه. چون خیلی داره بدعادت میشه حتی وقتی دخترم پیش مامانم یا مادرشوهرمه میگه بذار تا شب همونجا بمونه من راحت بخوابم یا فیلم ببینم.هر چی میگم اونا گناه دارن میگه نه اونا کیف می‌کنن.براشون تنوع میشه و.... بعدم هر وقت دخترم از خونه مامانم میاد میگه وا چرا لباسش کثبفه؟ چرا غذا نخورده؟ میگم پررو انگار مامانم وظیفشه که بچه تو‌رو‌نگه داره. موندم تو دو راهی.از یه طرف دلم برا بچم میسوزه تو مهد مریض میشه از یه طرف از رفتارها شوهرم ناراحتم.

میشه برا سلامتی نی نی تو دلم صلوات بفرستین. تو رو خدا دعا کنین سالم به دنیا بیاد

من که نمیبرم مهد، دلم آروم نمیگیره.

پیش مامانمه

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁
مامانت مشکلی نداره ؟بابزرگ کردن داعم؟ تومهدعفونت گوش؟اسهاال؟مگه چکارمیکنن

مامانم بنده خدا حرفی ندارن. مادرشوهرمم همینجور ولی میگم بچه چند تربیتی بار میاد اونا خیلی بهش توجه میکنن لوس شده اصلا نمی‌خواد بیاد خونه. میگه ببرینم همونحا

مامانت مشکلی نداره ؟بابزرگ کردن داعم؟ تومهدعفونت گوش؟اسهاال؟مگه چکارمیکنن

اره خیلی از همکارام که بچه هاشون مهد میرن میگن تا چند ماه بچه ها مریض میشن بعد انگار بدنشون مقاوم میشه حتی دکتر هم این نظر تایید میکرد

ببین من خودم مربی مهد بودم.از این لحاظ که مهد خوب بفرستی بچه ات رو از همین الان اموزش دادی به مستقل بودن و از وس خودش برامدن.کارورزی با بچه ها عضلات دستشون رو قوی میکنه و موقع مدرسه بچه امادگی نوشتن رو داره.خیلی از بچه ها دچار مشکلاتی مثل عدم بروز احساسات و عواطفشون هستن.. مهد بچه رو برای یه عمر اماده میکنه چون  بچه تا هفت سالگی مغزش کامل میشه اموزش های اولیه زندگی رو یاد میگیره.اما از این لحاظ که درحال حاضر بیماری خیلی زیاده و بچه ها مریض میشن کاملا حق داری.مگر اینکه خودت بهش اموزش بدی که ماسکش رو درنیاره و دستش رو قبل از خوراکی خوردن بشوره و الکل بزنه.مثلا توی مهد این وظیفه ما مربی ها بود که حواسمون به بهداشت کودک باشه.البته مهد ما واقعا فوق العاده بود.برعکس جاهای دیگه که اگه واقعا نه اموزشی میدن و نه مراقب بهداشت، خوردوخوراک و روان کودکن…

من که نمیبرم مهد، دلم آروم نمیگیره. پیش مامانمه

اخه تا چند سالگی میشه پیش مامانا برد؟ بعدم شوهرم خیلی پرتوقع شده از این خیلی ناراحتم انگار مامانم وظیفه.اگه بخواد یه سفر بره میگه نه بچه رو چکار کنیم

ویروس وبیماری که عادت نمیشه.ولی دنبال مهدی باش نظافت واصول رورعایت کنن مثلا تندتنددستاشوبشوره تهویه ...

بببین هر مهدی باشه همینجوره به هر حال قطعا که مثل خونه نیست بعدم بچه ها کنار همن از هم میگیرن. تمام همکارام هم که بچه کوچیک مهد میبرن تا چند ماه مریض میشن

یک سال اول مهد، بچه ها مرتب بیمار میشن. اما به تدریج سیستم ایمنی قوی میشه و بیماری‌ها کم و کمتر میشه. من ایران نیستم، اینجا هم همینه... بچه های من هم سال اول مهد، یک هفته میرفتند، چند روز بیمار بودند...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
عزیزم میتونم بپرسم چقدر پول مهد میدی و اینکه تهرانی؟

من شهرستانم. ماهی یک و دویست میدم بدون نهار و میان وعده( خوراکی همه چی خودم میذارم) اینجا یا مهدها زیر نظر آموزش پرورش هستن که ماهی ۶۰۰ ت میگیرن یا زیر نظر بهزیستی ماهی ۱و ۲۰۰ میگیرن. چند تا مهد خیلی تاپ هم هست که میگن ماهی ۵_۶ ت میگیرن

بببین هر مهدی باشه همینجوره به هر حال قطعا که مثل خونه نیست بعدم بچه ها کنار همن از هم میگیرن. تمام ...

پسرم میره آمادگی چندبارپیش اومد رفتم داخل دیدم بچه کوچیک ها رو نشوندن بغل دست آشپز داره بهشون درس یاد میده