2789
عنوان

عشق یک طرفه

93 بازدید | 9 پست

دلتنگم برای کسی هیچ وقت منو دوست نداشت

نمیدونم چرا هنوزم ک هنوزه دوستش دارم ن از حافظه م پاک میشه ن از قلبم ۵ سال گذشته اما هنوز ب فکرشم این عشق نیس این دیونگیه

گفتم عاشقتم گفت من عاشقت نیستم فقط دوستت دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم چرا من همیشه اونایی ک عاشقن رو میبینم چرا اونایی ک ینفر عاشقشونه هیجا نیستن همه فقط شکست خوردن& ...

میخوای شماره اون بی وفا را بدم.

خیلی دلتنگشم ،🥺🥺🖤

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️

تو فقط بهش عادت کردی توی این ۵ سال. مطمعن باش اگر برگرده دیگه برات ارزش قبل رو نداره. فراموشش کن و فرصت عاشق شدن رو هیچوقت از خودت نگیر کسی که قدر عشقت رو نمیدونه نبودنش مفیدتر از بودنشه

تو فقط بهش عادت کردی توی این ۵ سال. مطمعن باش اگر برگرده دیگه برات ارزش قبل رو نداره. فراموشش کن و ف ...

میگه دوست دارم اما من عاشقت نیستم این حرف خیلی عذابم میده سخته فراموش کردن خیلی سخته اگ میتونستم تو چن سال فراموش میکردم 

میگه دوست دارم اما من عاشقت نیستم این حرف خیلی عذابم میده سخته فراموش کردن خیلی سخته اگ میتونستم تو ...

اما تو با موندن فقط ارزش خودتو پایین میبری همیشه خودتو بالا بدون و لایق بهترینا. این وسط فقط داری به خودت ضربه میزنی