2777
2789
عنوان

عشق دوم

223 بازدید | 6 پست

عشق دوم بدبخت‌ترين موجود دنياست . 

يني هر چقدر هم كه عاشقت باشد باز دلت مثل گنجشك خيس ميلرزد كه نكند . .

كه نكند من برايش نقش فراموش كننده را داشته باشم؟ 

نكند وقتي در آغوش من چشم‌هايش را ميبندد بوي لعنتي او را با تمام وجود استشمام ميكند؟ نكند تمام كارهايي كه با هم ميكنيم را روزی با او كرده؟ 

نكند اين زنگ‌های سر صبح لعنتی را كه من هميشه خوابم به او هم ميزده؟

نكند عكس های دونفره يشان را هر شب با بغض نگاه ميكند؟

نكند اسم او را در آغوشم لو بدهد؟ 

اصلا همه‌ی اينها به كنار . .

نكند برگردد؟ عشق دوم بدبخت ترين موجود دنياست : )!🖤🎧'

وقتی عشق اول کامل از چشمت افتاده باشه عشق دوم خوشبخت ترین موجود دنیاس

❤️💚💙تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی،تا شب نرود صبح پدیدار نباشد...💚💙❤️کاربر قدیمی ام ولی به علت زدن حرف حق بارها ترکیدم😁🙄زیاد ریپلای نکنین منو، چون عقاید خودمو دارم و ممکنه با۹۰ درصد خانومای اینجا همفکر نباشم،پس بزار هر کی نظرش رو بگه و بره🥰🤗(آقاااااایون بیکار و خاله زنکی که توی نی نی سایت هستن درخواست دوستی ندن)😠😒(((خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید😜🥰)) راستییییی دخترا از اونی که میگفت نمیتونم بدون تو زندگی کنم چه خبر؟!😂همدیگه رودوس داشتین و به اجبار از هم جدا شدین؟! خدمتتون عرض کنم که یکیتون دروغگوی حرفه ایه!!       عکس پروفایل خودمم قشنگا🎀                  
وقتی عشق اول کامل از چشمت افتاده باشه عشق دوم خوشبخت ترین موجود دنیاس

واقعا 

عشقی ک ۲ سال قبل از من ول کرده بود شوهرم 

و تا ی مدت ک درگیر من و اون همزمان 

و تا اینکه دختره ازدواج میکنه 

و شوهر منو ی ی زن طلاقی با ی بچه  ترجیح میده 

اونجا بود ک دیگ قیدش میزنه ولی خب تا ۱ ماه درگیر 

بعد میاد فقط با من 

ب منم میگ ک خوب شد زود متوجه شدم خداروشکر 

اگه ازدواج میکردم و میرفت چی 

ولی باز ته دلم ی حس نا امنی 

با اینکه ک الان ماله منه

ولیییی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا  عشقی ک ۲ سال قبل از من ول کرده بود شوهرم  و تا ی مدت ک درگیر من و اون همزمان  ...

خب بره،گور پدر قبلیا پیش به سوی بعدیا  

❤️💚💙تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی،تا شب نرود صبح پدیدار نباشد...💚💙❤️کاربر قدیمی ام ولی به علت زدن حرف حق بارها ترکیدم😁🙄زیاد ریپلای نکنین منو، چون عقاید خودمو دارم و ممکنه با۹۰ درصد خانومای اینجا همفکر نباشم،پس بزار هر کی نظرش رو بگه و بره🥰🤗(آقاااااایون بیکار و خاله زنکی که توی نی نی سایت هستن درخواست دوستی ندن)😠😒(((خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید😜🥰)) راستییییی دخترا از اونی که میگفت نمیتونم بدون تو زندگی کنم چه خبر؟!😂همدیگه رودوس داشتین و به اجبار از هم جدا شدین؟! خدمتتون عرض کنم که یکیتون دروغگوی حرفه ایه!!       عکس پروفایل خودمم قشنگا🎀                  
خب بره،گور پدر قبلیا پیش به سوی بعدیا    

کجا بره 😅😂 بعدی ها 

ن من چون میگم عشق دوم بودم 

و ب من رسید ک 

ب عشق اولش نرسید 

ی حس ترس اناگر 

با اینکه زن رسمی و عقدی دیگ عقد هم کردیم 

ولی باز هم ی حس دلشوره 

کجا بره 😅😂 بعدی ها  ن من چون میگم عشق دوم بودم  و ب من رسید ک  ب عشق اولش نرسید& ...

کلا از هیچی نترس،بترسی جذبش میکنی،بگو به یه طرفم هر چی شد