2777
2789
عنوان

موی وز و فر

| مشاهده متن کامل بحث + 1201 بازدید | 43 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اشتباهت همینه عزیزم اول باید شوره ات درمان بشه  چون کف سرت چربه روغن اصلا نباید بزنی چون چربی ...

عزیزم من یه مدت هست موهام دقیقا حجمش نصف شده ...دقیقا نصف

درصورتی قبلا میرفتم ارایشگاه برام حجمشو کم کنن انقد پر بود 

نمیددنم علتش چیه

رسما کل کف سرم معلوم شده ...انقد موهام ریخته دیگه

اشتباهت همینه عزیزم اول باید شوره ات درمان بشه  چون کف سرت چربه روغن اصلا نباید بزنی چون چربی ...

عزیزم شما میدونی روغن نارگیل چ تاثیری روی مو می‌ذاره ؟ 

و اینکه چطور باید مصرف بشه ؟

همه چیز از یه رویا شروع میشه ...🌿🌱
عزیزم من یه مدت هست موهام دقیقا حجمش نصف شده ...دقیقا نصف درصورتی قبلا میرفتم ارایشگاه برام حجمشو ک ...

ریزشت در چه حدیه 

چند تار مو 

زیاده ؟

خارش هم داری ؟

چه شامپویی و ماسک مویی میزنی 

سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰 
من جدیدا اسپری موی بیول گرفتم کاملا وز موهاروازبین میبره

قیمتشو میگی عزیزم

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

قیمتشو میگی عزیزم

من استفاده نکردم ولی شنیدم توی اسپری ها الکل داره حتما ترکیباتش رو بخون و اینکه سیلیکون نداشته باشه 

چون موهارو خشک میکنه و میریزه

سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰 
من استفاده نکردم ولی شنیدم توی اسپری ها الکل داره حتما ترکیباتش رو بخون و اینکه سیلیکون نداشته باشه& ...

ا حتما

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

ریزشت در چه حدیه  چند تار مو  زیاده ؟ خارش هم داری ؟ چه شامپویی و ماسک مویی میزنی  ...

در حدی که هر بار شونه میزنم برس میشه پر از مو 

چنبار هی موهاشو خالی میکنم

مثلا در حد شاید پنجاه تار مو ...خیلی زیاد

نه خارش ندارم...گهگاهی چرا ...ولی نه زیاد ندارم

ماسک که نمیزنم

شامپو مولتی ویتامین گلرنگ میزنم فقط 

اولویت با درمان شوره اس 

شوره درمان بشه ریزش هم درمان میشه 

چقدر میخوای هزینه کنی من بهت محصول پیشنهاد بدم که عارضه ات درمان بشه