2777
2789
عنوان

موی وز و فر

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 43 پست
میشه اسم ماسکتو بگی

عزیزم ماسک خاصی استفاده نمیکنم از لوازم ارایشی یا داروخونه میگم ماسک موی ابرسان میخوام.حتی بعضی وقتا متفاوت میگیرم اما جوابه تا وقتی رو موهامه اثر داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من مشاور پوست و مو هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم  کف سرت چیه  چی محصولاتی میزنی شامپو ...

وای چقد خوب ممنون  از کف سرم که نگم براتون شوره داره همم خیلی میخاره تازگیا اینجوری شده گاهیم ی جوشای ریزی میزنه  از شامپو سیر پرژک میزدم فکردم شاید از شامپو باشه عوض کردم الان شامپوی اوه میزنم 

ی مدت روغن نارگیلم میزدم ولی خوشم نیومد چرب بود همش

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

موهای منم فره  برای نرم شدنت شامپو سیر پرژک میزنم الان فقط فره دیگ فز نی

من زدم ولی ی خارش بدی گرفت موهام که بیاو ببین

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

عزیزم ماسک خاصی استفاده نمیکنم از لوازم ارایشی یا داروخونه میگم ماسک موی ابرسان میخوام.حتی بعضی وقتا ...

ممنون از لطفتون

ممنون از لطفتون

خواهش گلم.ولی فردا برو یه ماسک مو بگیر خیلی نمیخواد گرون ومارک معروفم باشه معمولیشم اوکیه.من میرفتم باشگاه موهام یکم فعالیت که داشتم وز میشد،واعصابم به هم میریخت.ماسک میزنم الان میرم باشگاه تا حدود زیادی اوکی شده

وایی موهای من فره پدرم در اومده اصلاا یه وضعیتی ولی کراتین نکن موهات داغون میشه

چرا شنیدم خیلی خوبه که؟

خواهش گلم.ولی فردا برو یه ماسک مو بگیر خیلی نمیخواد گرون ومارک معروفم باشه معمولیشم اوکیه.من میرفتم ...

اره حتما میگیرم قبلا وقتی بچه کوچیک نداشتم خیلی رسیدگی میکردم ولی از بعد زایمانم دیگه کلا یادم رفت موهامو الان دیگه خیلی اوضاعش بده

چرا شنیدم خیلی خوبه که؟

نه اصلااا به چشم دیدم مونابود می شه

به سراغ من اگر میایی نرم و اهسته بیایی مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من/ازمیان دو واژه انسان و انسانیت اولی در میان کوچه ها  و دومی در لابلای کتاب ها سرگردان است / چقدر شد؟ پول قهوه تلخی به اسم زندگی رو می گم طبقه بالا حساب کنم؟
نه اصلااا به چشم دیدم مونابود می شه

ا من داشتم پولامو جم میکردم برم کراتین کنم که

ا من داشتم پولامو جم میکردم برم کراتین کنم که

نکن اصلا موهات داغون می شه رسما 

به سراغ من اگر میایی نرم و اهسته بیایی مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من/ازمیان دو واژه انسان و انسانیت اولی در میان کوچه ها  و دومی در لابلای کتاب ها سرگردان است / چقدر شد؟ پول قهوه تلخی به اسم زندگی رو می گم طبقه بالا حساب کنم؟
وای چقد خوب ممنون  از کف سرم که نگم براتون شوره داره همم خیلی میخاره تازگیا اینجوری شده گاهیم ی ...

اشتباهت همینه عزیزم اول باید شوره ات درمان بشه 

چون کف سرت چربه روغن اصلا نباید بزنی چون چربی بیشتر میشه شوره میزنی و درنتیجه ریزش میاره 

شامپو هایی که گفتی سیلیکون و پارابو و سولفات داره و اصلا مناسب نیست 

شامپو بدون سولفات باید بزنی و ضد شوره اگر خواستی معرفی کنم 

سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰 
اشتباهت همینه عزیزم اول باید شوره ات درمان بشه  چون کف سرت چربه روغن اصلا نباید بزنی چون چربی ...

بله عزیزم معرفی کن قیمتشم بگو

حتما چشم  میشه لطف کنی درخواستمو قبول کنی 😄😉

باشه