2821
2789
عنوان

معلم سخت گیر

712 بازدید | 16 پست

اه این معلم دخترم مریض شده یکی جاش میاد اصلا درس نمیده تکلیف امشب که بهشون داده دقیقا دخترم نوشته شده دو خط،،،از وقتی اومده داره با خواهرش بازی می‌کنه و جیغ و داد می‌کشه والا معلم سخت گیر نعمت،،،،معلم خودشون اینقد درس میداد دیگه این وقت نمی‌کرد تکون بخوره چه برسه بازی کنه،،،به خدا سر درد گرفتم،😓

خنده های عصبی بین گریه خوده خوده مرگه کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم خوشگلم ،🤐🤣ولی نه عزیزم خودم نیستم

یعنی این دو روز دیوونمون کرده همسرم میگه پس کی میخاد خانومشون خوب بشه ما نجات پیدا کنیم،،اونموقعه تا اذیت میکرد میگفتم برو درسات و بنویس

یعنی این دو روز دیوونمون کرده همسرم میگه پس کی میخاد خانومشون خوب بشه ما نجات پیدا کنیم،،اونموقعه تا ...

حالا باز خوبه تو میگی مینویسه پسره من هزار تا چیز میخواد تا بنویسه تا الانم بزور جایزه درس نوشته علاقه نداره

حالا باز خوبه تو میگی مینویسه پسره من هزار تا چیز میخواد تا بنویسه تا الانم بزور جایزه درس نوشته علا ...

کلاس چندم؟دختر من سوم کلاس اول و دوم معلمشون و دوست نداشت به درسم علاقه نداشت فقط باج میدادم درس میخوند اما الان عاشق معلمشون بااینکه معلم سختگیریه و هیچ کدوم بچه ها دوسش ندارن اما این به عشق اون درس میخونه

دلم ضعف رفت برای دخترت! از تاپیک کادو تولد میام😄 خدا حفظش کنه😘😘

فدات شم عزیزم لطف داری

2823
2791
2779
2792