2789

فرداش  زنگ میزنن دیگه 

لطفا اگر موافق نظر من نیستید ریپلای نکنید. افراد بی ادب، متعصب، بی فرهنگ  ریپلای نکنید ،توصیه ام به شما اینه که با من اصلااااااا بی ادبی نکنید من از شما بی ادب ترم اینقدر که به شما اُسکار با ادب ترین فرد سال و میدن🙏

نمیدونم.من برادرشوهر دخترعمم خواستگارم بود خونمون موندن تا ۳ شب میگفتن تا بله نگید نمیریم😁بله گرفتن و رفتن فرداش اومدن واسه بله برون

زن ها عجیب ترین موجودات هستن....اصلا همین ک سخت ترین کارها خونه داری و بچه داری رو انجام میدن و بابتش نه حقوق میگیرن و نه حتی تشکر میشنون و هر روز تکرارش میکنن خیلی عجیبه...اینک میتونن در عین حال هم بیرون کار کنن هم خونه، هم بچه داری کنن پر..یو..د  بشن درد بکشن گوش شنوای تمام اعضای خانواده باشن و باز محبت کنن.خیلی عجیبه  درحالی ک قلبشون هزار تیک شده باز بلند شن موهاشونو شونه کنن و با دهن باز ریمل بزنن و بخندن.در ظاهر موجودات نرم و نازکی هستن اما اگ بخان به چیزی برسن بزرگترین و سیاه ترین هیولا هارو قورت میدن.اینک تا سر حد مرگ تو رابطه ای که یه جاش میلنگه سکوت کنند.اگه بخان تابلو ترین دروغ هارو هم باور میکنن و اگه نخان خود خدا هم با سند و مدرک بیاد پایین باور نمیکنن .اینک هزار بار می‌بخشنت اینک با نصف چیزهایی که وانمود میکنن راضی ان اصلا راضی نیستن .وخدا با خلقت زن ها حجت رو تو آفرینش برای هممون تموم کرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

البته منفی باشه یعنی اگر پسر نپسندیده  باشه که دیگه  زنگ نمیزنن 

لطفا اگر موافق نظر من نیستید ریپلای نکنید. افراد بی ادب، متعصب، بی فرهنگ  ریپلای نکنید ،توصیه ام به شما اینه که با من اصلااااااا بی ادبی نکنید من از شما بی ادب ترم اینقدر که به شما اُسکار با ادب ترین فرد سال و میدن🙏

واسطشون دوست خانوادگیه یعنی اونم نمیخواد حداقل اعلام کنه منفی یا مثبت

نه دیگه اون معرف روش نمیشه اطلاع بده بنده خدا

حتما نپسندیدن 

من خودم یه خواستگار  داشتم که معرفش  دختر داییم بود هر چی گفتم من فعلا از لحاط روحی شرایط ندارم ول کن نبود و خواستگار و آورد  منم که دیگه هیچ رقمه نمیتونم کاری کمم وقتی رفتیم توی اتاق  صحبت کنیم من خیلیییییی بد با پسره  صحبت کردم وقتی از اتاق آمدیم  بیرون بنده خدا اصلا حالش خوب نبود  بعدشم سریع رفتن  حالا مامانم منتظر بود زنگ بزنن برای جواب من گفتم منتطر نباش  زنگ نمیزنن 

بعد مامانم بنده خدا زنگ زد به دختر داییم که چی شده؟

دختر داییم  گفت واییییییییییی  عمه من از خجالت مردم  اصلا نتونستم بهت زنگ بزنم بگم اینا نپسندیدن  و کلی خودشو  نفرین کرده بود

حالا میگم اگر نپسندن  هم معرف بیچاره روش نمیشه بهشون  خبر بده

از همینجا به دختر داییم شیرین سلام میکنم که به زور فرهاد و آورد خواستگاری من  

نه دیگه اون معرف روش نمیشه اطلاع بده بنده خدا حتما نپسندیدن  من خودم یه خواستگار  داشتم ...

عکستو قبلا دیده بود؟

چطوری حرف زدین ک نپسندیدن

پسره از شما سطحش بالاتر بود یا پایینتر؟

عکستو قبلا دیده بود؟ چطوری حرف زدین ک نپسندیدن پسره از شما سطحش بالاتر بود یا پایینتر؟

بله عکسمو دیده  بودن پسندیده بودن دختر داییم بدون اجازه عکس منو نشون داده بود، از لحاظ  سواد هم سطح بودیم  حقوقمون در یک سطح،مالی مابالاتر 

ولی خدایی از حق نگذریم پسره خوبی بود من اون موقع حال روحی مساعدی نداشتم 

و چهره ی پسره رو هم نپسندیدم  و چون قبلا این اتفاق  افتاده بود که اگر خواستگار منو می پسندید خونه ی ما عاشورا بود که چرا من میخوام بگم نه

ترجیح  دادم اینو کاری کنم که اون نپسنده  و موقع  صحبت کردن  هرچی اون بنده خدا گفت من گارد گرفتم 

مثلا گفت من با یکی از دوستام  رفت و آمد خانوادگی داریم من پریدم بهش که از رفت و آمد با دوست متنفرم

نه با لحن عادیا 

با لحن تندددد