2777
2789
عنوان

بارداري و مهم

18 بازدید | 8 پست

خانومااا من رحمم دوشاخه دكترم قبل غربالگري گفت بايد سركلاژ بشي بعد رفتم غربالگري هفته ١٢ام طول سيروكسم ٣٤هست به نظرتون لازمه؟خيلي ترس دارم از سركلاژ ميخوام بهش بگم نكنم به نظرتون قبول ميكنه؟؟؟ميا تجربشو دارن بيان خواهشا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اونو كجاش مينويسن?سر در نميارم🥲

اگه قبل بارداری عکس رنگی انداخته باشی توی گزارشش نوشته

اگرم سونوگرافی کرده باشی بازم حدود تقریبی شو اگه بتونه ببینه مینویسه

نگاه کن ببین چقدر نوشته طولشو

درهرحال لطفا لطفا لطفا این موضوع رو ساده نگیر حتما سرکلاژ کن

فضای رحم بخاطر سپتوم یمقدار کوچکتر از فضای رحم معمولی هست، با رشد جنین خیلی مهمه که بخاطر فشارِ فضای رحم، دهانه باز نشه

اگه قبل بارداری عکس رنگی انداخته باشی توی گزارشش نوشته اگرم سونوگرافی کرده باشی بازم حدود تقریبی شو ...

نه قبلش نرفتم اصلا خبر نداشتم بااينكه قبلش بارها و بارها سونو شدم ولي نميدونستم يعني خودشونم متوجه نميشدن الان كه باردارم تو هفته ٥فهميدن 

فانلینگ یعنی باز شدن دهانه رحم الان که ۱۲ هفته ای، طبیعیه دیده نشه نبایدم بشه

توي سونو واژينالم نوشته رحم به صورت دوشاخ كامل و سايز ٧٨.٣٦.٦٩نرمال و اكوي ميومتريال نسبتا هتروژن

توي سونو واژينالم نوشته رحم به صورت دوشاخ كامل و سايز ٧٨.٣٦.٦٩نرمال و اكوي ميومتريال نسبتا هتروژن

عزیزم اگه دوشاخ کامله لطفا لطفا بخاطر بچت و خودت حتما سرکلاژ کن ان شاءالله صحیح و سالم بدنیا میاد🙏🌹