2777
2789
مثلا ۳ تا ۶ ماه خب اهنگش تورو میبره تو اون تصور تا حدودی 

مرسی . نه والا من که حین انجام کارام گوش میدادم اینجوری نمیشدم.ساب باید شخصی باشه بهتر نتیجه بده؟اگر بخاین بسازین هزیتش چنده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی . نه والا من که حین انجام کارام گوش میدادم اینجوری نمیشدم.ساب باید شخصی باشه بهتر نتیجه بده؟اگر ...

۱۰۰ تومن عزیزم دو سه سال پیش این قیمت میساختم گروه داشتم 

تبدیل عکس گوشی به عکس اتلیه ای 
مرسی . نه والا من که حین انجام کارام گوش میدادم اینجوری نمیشدم.ساب باید شخصی باشه بهتر نتیجه بده؟اگر ...

اره شخصی بهتره صبح موقع بیدار شدن و موقع خواب بهتر جواب میده

نه ساب شخصی و غیرشخصی واقعن یه جور بازیه. ببین ساب یعنی یه سری جملات تاکیدی "من زیبا هستم من خوش شانسم من بهترینم، کائنات هم اکنون.... ذهنمن اکنون..... بدنمن اکنون ..." همش تلقین هست و فرقی نمی کنه این تلقین ها رو کی گوش کنه. فک کن توی جامعه یا خونه ای بزرگ بشی که به تو همیشه گفته شده زیبایی، گفته شده تو ارزشمندی، تو توانایی تو می تونی" خوب نتیجه میشه چی؟ واقعن همین میشی که همه بهت تلقین کردن یا مدام دربارش صحبت کردن. ساب همینه، ولی خوب چون ما ناخوداگاهمون پر شده از باورهای غلط، ساب طول می کشه تا اونها رو  درست کنه و باورمون رو تغییر بده. هزینه برای ساب شخصی ندید. اگر بخواد تاثیری داشته باشه همون سابی که رایگان در دسترس همه هست کار می کنه.

نه ساب شخصی و غیرشخصی واقعن یه جور بازیه. ببین ساب یعنی یه سری جملات تاکیدی "من زیبا هستم من خوش شان ...

نه ساب شخصی چون با توجه  نیازهای اون فرد ساخته میشه  بهتر جواب میده