2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست خواهش میکنم بیایید

14 بازدید | 24 پست

یه شماره ای هرشب ساعت دو و سه یا شش صبح زنگ میزد بلاکش کردم و خیلی عجیبه بازم میتونست زنگ بزنه حدود دو ماهه هر چند روز زنگ میزنه ولی الان دو هفته اس هر روز زنگ میزنه وقتایی که میخوابم گوشی رو میذارم رو حالت پرواز ولی یه وقتایی بیدارم نت میخوام نه حالا این چن وقت که همش زنگ میزد چند بار تهدیدش کردم بدترین فوشا رو بهش دادم ولی از رو نمیره ازم دربغره مسائل شخصیم میپرسه و تا گوشی رو خاموش نکنم شده صد بارم میزنگه خیلی رو مخم بود منم دیشب باش حرف زدم گفتم زنگ نزن و اینا بعد فهمیدم که داره پشت تلفن چیکار میکنه یعنی همش اون کار رو میکرد حالم داره بهم میخوره احساس بدی دارم یه مرد 44ساله بود خیلی حالم بهم میخوره من فقط20سالمه خطمم نیخوام عوض کنم الان نمیتونم ولی دیگه چون حالم خراب شده به درک خاموشش میکنم ولی حالم بده حس بدی دارم

اگرمیخواهی شخصیت واقعی یک انسان رابشناسی به حرف هایی که دیگران درباره اومیزنند توجه نکن ببین که او درباره دیگران چطور صحبت میکند.  <تلستوی>

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ینی چی یکی بهم توضیح بدههه

نمیدونم این راهیـ ک دارمـ میرم تهش خوبه یا بد  مادر خوبی ندارم مادر خوبی برای دخترم میشم  عاشق عکاسی از گل و گیاهم😇😇💞تایپک عکس گل و گیاه تگم کنین ملسی😘من وقتی نابود شدم ک دوستم ک ۱۹سال باهم بودیم خودکشی کرد هر شب خوابشو می بینم ک بغلم میکنه مث اون روزا ک تو مدرسه بودیم میشه براش یه فاتحه بفرستی دوست نازنینم🙏🙏اگ فرستادی بهم بگو بدونم😔😔شدیدا بهش نیاز دارم تو این روزا ولی نیستش هنوز صداش چشاش رفتاراش هر روز منو میکشه خدایا صبر بهم بده😭😭😭😭😭😭😭😭😢
بلاكش كن با هر شماره اي زنگ زد باز بلاكش كن

با همون شماره خودش بلاکه ولی میتونه با همون بزنگه مخم پوکید که چه جوری

اگرمیخواهی شخصیت واقعی یک انسان رابشناسی به حرف هایی که دیگران درباره اومیزنند توجه نکن ببین که او درباره دیگران چطور صحبت میکند.  <تلستوی>
حق داری شاید اشناست

نه گف برا ورامینه ما خوزستانیم حالم ازش بهم میخوره

با همون شماره خودش بلاکه ولی میتونه با همون بزنگه مخم پوکید که چه جوری

چطوري ممكنه اخه؟ شايد بلاك نيست اشتباه ميكني

چون واقعا بلاك نميتونه زنگ بزنه

در نهايت چندوقت جوابشو نده خودش ول ميكنه

یه بار بایه شماره دیگه زنگ زد زدم نامبر بوک نوشته بود عمه مهری منم زنگ زدم مامان همون مرده بود گوشاشم سنگین بود گفتم بهش به پسرت بگو زنگ نزن به من ولی فایده نداشت

دقیقا راهش همینه 

به مامانم اینا نگفتم اگه بگم گوشیو میگیرن تازه خودمم خیلی فوشش دادم تو پیام خیییییلی 

حالا من سیم کارتم رو در میارم ولی حس بدی دارم که با صدای من اونکار رو میکرد اصن دلم میخواد گریه کنم 

واسه این حس بده میگم اصن نمیتونم درس بخونم همش میاد تو ذهنم

عزیزم به نظرم بگی بیشتر بهت اعتماد میکنن تا اینکه مشکلی پیش بیاد 

حالا سیم کارت رو در میارم حس بدی دارم نمی دونم متوجه میشین چیکار کرده پشت تلفن یا نه