2777
2789
عنوان

مسخره شدن

469 بازدید | 13 پست

من وزنم به خاطر دوران کنکور زیاد شد تا 95 رسید الان 80 کیلو شدم با رژیم دارم راحت کمش میکنم قبل از کنکور وزنم خوب بود 60 کیلو بودم.

الان ترم یک رشته حقوقم امروز تو یه جمعی که باهاشون دوستم و کلا دانشگاه رو باهم میگذرونیم یکیشون شروع کرد مسخره کردن من، اول از لباسام شروع کرد بعد اندامم بعدش روم اسم گذاشت با اون اسم صدام میکرد تمام کلاسارو بقیشونم همراهیش کردن منم بیتفاوتی نشون دادم ولی بیشتر شد اما بغض گلومو گرفت یکیشون کلاس آخر ازم معذرت خواهی کرد بهم گف که اشتباه کرد و اینکه ناراحت شدم یا نه منم بهش با بیتفاوتی گفتم نه!

رسیدم خونه کلی گریه کردم تحملش برام خیلی سخته اصن فردارو دیگه نمیخوام برم دانشگاه

چرا گفتی ناراحت نشدی؟؟؟

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونستم معذرت خواهیش فیکه یا واقعیه

در هر صورت بایـــــــــد نشون میدادی ناراحت شدی و بهت بی احترامی شده

فردا حتما برو ولی تو جمعشون نباش بفهمن اشتباه کردن

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
بخاطر ی چوب خشک نمیخوای بری دانشگاه؟؟؟؟  اون بیشعوره  ایندفعه دیدیش بگو توکه استخونی یا ...

اصن دیگه جرات ندارم نگاشون کنم چه برسه که چیزی بهشون بگم

همین دیگه تنها یه گوشه کلاس بشینم که چی بشه 

تنها بشین ولی مقتدر و سرحال

ادمای سمی دورت باشن خوبه؟؟؟

یه کتاب ببر خودتو مشغول کن ب اون اگه واقعا دوستت باشن و فقط شوخی کرده باشن میان ازت معذرت خواهی میکنن

نمیدونستم معذرت خواهیش فیکه یا واقعیه

عزیزم باید نشون میدادی ناراحت شدی دیگه بهشون محل نذار فقط رو پیشرفت خودت فکر کن.. منم الان محل کارم سر این موضوع اذیت میشم به قول شوهرم زبونم فقط برای اونه اونجا لال میشم هرچی دلشون بخواد میگن اونوقت من همش احترامشونو نگه میدارم و موقع برگشت همش بغض تو گلومه و از خودم متنفرم میشم. 

میشه برای سلامتی و آرامش روز افزون پدرم و مادرم و خوشبختی روز افزون من و همسرم یه صلوات بفرستین؟ مرسی   

منم همین حسی که میگی داشتم... تو شرایطی که میگی بودم و در عرض چند ماه با ورزش هایی که از یوتیوب دانلود کردم و دویدن کالری سوزوندم و لاغر شدم و به وزن ایده آلم رسیدم. در ضمن با پیاده روی هم میتونی کالری کم کنی و وزنت پایین میاد... فکر کنم هر ۳۵۰۰ کالری که بسوزونی نیم کیلو وزن کم میکنی. یه برنامه هست به نام سامسونگ هلث که میتونی باهاش قدم هات رو بشماری و بهت میگه چقدر کالری سوزوندی. برنامه های قدم شمار و پیاده روی نظیر این زیاد هست که میتونی از گوگل پلی یا اپ استور دانلود کنی. درکت میکنم که ناراحت شدی ولی دیگه غصه نخور. وزن کم کردن غیر ممکن نیست و بهت قول میدم سال بعدی خیلی لاغر میشی و به وزن سابقت برمیگردی. این چیزا ارزش اینو نداره خودتو ناراحت کنی چون به راحتی میتونی لاغر شی. من الان که لاغر شدم بهم میگن لاغر شدی. چاق که بودم میگفتن چاق شدی. این مردم همه چی میگن ما نباید اهمیت بدیم.

کاربر آقا
منم همین حسی که میگی داشتم... تو شرایطی که میگی بودم و در عرض چند ماه با ورزش هایی که از یوتیوب دانل ...

راجب کم کردن وزن بگم که دارن خوب کم میکنم کلا تو یه ماه انقد کم کردم مسخره هم شدم قبلا ولی اینکه یه گروه از دوستام جمع بشن تو یه جمعی اینجوری خوردم کنن نشده بود تا الان

2790
2778
2791
2779
2792