2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گاهی وقتا بچه ها از یه چیزایی میترسن که آدم تعجب میکنه ولی از سرش می افته 

برادر زاده من از بادکنک میترسید یا بعضیا جاروبرقی 

یا بعضی بچه ها از توپ 

دیدم که میگم

تا حالا فکرشو کردی که خدا هم خسته‌شده از بس‌که دو طرفِ جنگ صداش کردن؟!

بچه سه ماهه فقط آرامش میخواد

بذار به سن درک که رسید قرآن براش بذار

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

پسر منم کوچولو بود از صدای اذون و دعا گریه ش میگرفت نمیدونم چرا بعدا درست شد

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
بچه ها کلا از صدای بعضی چیزا میترسن پسر من از عطسه صدای مشما و..

اخه قران ارامش بخشه

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
گاهی وقتا بچه ها از یه چیزایی میترسن که آدم تعجب میکنه ولی از سرش می افته  برادر زاده من از با ...

اره عجیبه

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
بچه سه ماهه فقط آرامش میخواد بذار به سن درک که رسید قرآن براش بذار

اخه قران ارامش بخشه

صدای بلند بچه رو میترسونه. به پرده ی گوشش هم آسیب میزنه. فرقی نداره چه صدایی باشه

نه بلند نیست