2777
2789
از خودشیرینی که نگو رفتیم اتلیه با هم من دارم عکس انتخاب می‌کنم رفته واسه خانوما اتلیه تبلیغ کار خود ...

نمیدونم حرصم گرفت بگیر بزنش مردک و این چ کاریه اخه😂

اندر دل من درون و بیرون همه اوست❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن قبلیش ؟متوجه نشدم

ما هر دومون ازدواج دوممون هس آقا بیست سال با زن قبلش زندکی می‌کرد دو تا بچه هم دارن جدا شدن بعد ما ازدواج کردیم پنج ساله

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
نمیدونم حرصم گرفت بگیر بزنش مردک و این چ کاریه اخه😂

چقد ساده ای مگه گردن میگیره که بزنم لهش کنم گاهی وقتا متوجه میشه که من از اینکارش عصبی شدم واخم کردم دست پیش میگیره تا میایم بیزون میزنه به غربتی بازی که من چیزی نگم بعنی همشه اون طلبکار بخدا باور نمیکنین چقد روحم خسته اس

عزیزم برات دعا میکنم زندگیت خوب بشه اونطوری که دلت میخواد

ممنون عزیزم انشاله همه موفق باشن هر وقت با شوهرم حرف میزنم میگه ما ک مشکلی نداریم شاید از بیرون مشکل ما حاد نباشه اما دراز مدت بغضی رفتاارا واقعا نابود کنندس

خب خداروشکر که چیز بدتری نمیزنه  تریاک که راحت تر میشه گذاشتش کنار  ترسیدم گفتم نکنه شیش ...

نمیخاد ترک کنه منم نمیخام چون بعد اون ترکش خیلی عذابم داد بیقرار میشه همش بیرون اصلا کلا نمیتونه ی جا بند شه مدلش اینجوریه نرمال و متعادل نیس بدبختی 

خب خداروشکر که چیز بدتری نمیزنه  تریاک که راحت تر میشه گذاشتش کنار  ترسیدم گفتم نکنه شیش ...

تریاک چیزی نیست  کسی که تریاک می‌کشه دائمن عصبیه حتی اونقدر تعصب دارن که نمی‌زارن زن تنها جایی بره و همیشه حرف حرف خودشونه.شکاک و بد دلن و خودشونو عاشقترین میدونن. تریاک هم مواد مخدره اگه مخصوصا از ۲۰سالگی کشیده باشه که ترکش ممکن نیست.

خدایا مرا به حال خودم وا مگذار