2777
2789
ببیین این حرف خیلی درستههه ولی متاسفانه بعضی مردا نمیفهمن اصلا  شوهر من توی این چهار سال که عر ...

خب با آدم که قدر آدم نمیدونه مسلما نمیشه رو اون مرد حساب کرد من از بی پشتوانه بودن خالی بودن پشتم از سمت همسرم ناراحتم این چیزا هم دلایلی هس برای اثپات

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستت داره ولی. نمیدونم این چه مرضی هس تو بعضی مردا نمیدونم خودشیرینیه چیه ک برای مردم خودشونو میکشن ...

از خودشیرینی که نگو رفتیم اتلیه با هم من دارم عکس انتخاب می‌کنم رفته واسه خانوما اتلیه تبلیغ کار خودش و میکنه لاس میزنه باشون محاله ی جا ی زن بلشه این نمک نریزه جلو خانما اینقد با بچم با کلاس حرف میزنه من هنگ می‌کنم سریع از من دور میشه  لحنش با من عوض میشه همش میخاد ی جور من از خودش دوز کنه یا میگه برو بشین رو صندلی یا بچه رو ببر تو ماشین خب شما بلشین چی فک میکنین رفتیم بیمارستان واسه عمل برادرم انقد واسه پرستارا خودشیرینی می‌کرد که من جلو پرستارا ضایع می‌کرد که حتی داداشم فهمید بدش اومد اخه تا کی تحمل هر جی هم میگم میگه تو بدبینی بد دلی مریضی اشتباه میکنی 

وای خدا  چرا زندگی رو اینقدر سخت میگیرین  یکی از بچه ها گفت که تو هم مثل خودش رفتار کن و ...

یعنی میگی باش حرف بزنم بهش بگم انقد که این رفتاراش میبینم دلسرد شدم رغبت محبت نمیکنم تازه تهدید میکنه من کمبود محبت دارم بهم محبت کن نکنه یکی بیاد محبت کنه بهم خب میلی میذاری واسه محبت ؟؟؟؟

درست میشه ولی خیلی دیر ی وقتی پشیمون میشه ک دیگ توانی نداره برای زنو بچش بزاره

بدبختانه بیست سال به زن قبلش به بدترین درجه بی ادبی و از این بدتر زندگی کرده سرش به سنگ نخورده هنوز همون راه ادامه داره میده بنظرت بهش همه اینا رو پیام بدم بهش بگم

بله معتاده متاسفانه 

عه نمیدونستم همه حرفای من واسه کسیه که معتاد نباشه

دنبال هیچ چیزی نگرد دلیل این همه بی مهری و ... اعتیادش هست 

توی این مواقع فک نکنم سکوت جایز باشه با بزرگترا صحبت کن شاید بشه ترکش داد 

حالا چی میزنه؟؟؟

مطالب روان شناسی راجع بهش بخون.  آدم جوگیر و تحت تاثیر  من خودم فکر میکنم بهتره به پر و ...

عشقم عزیزم نمیذاره تنهایی برم خرید اگه ی ذره لباسم خوشش نیاد بپوشم شاید هیچی نگه ولی میاد شب خونه بهونه میگیره دعوا میندازه که تو عین ولا لباس پوشیدی ابروم بردی بدبختی زن قبلی با حجاب چادری بوده میکف خجالت میکشیدم بام بیاد بیرون الان من هم باز به من گیر میده کلا انگار زن ستیز هس این آدم 😭😭😭بخدا جگرم درد گرفته از درد حرص

عه نمیدونستم همه حرفای من واسه کسیه که معتاد نباشه دنبال هیچ چیزی نگرد دلیل این همه بی مهری و ... ا ...

ی بار ترکش دادم بیچاره کرد من و روانشناس ها میکن باید خلا اعتیاد با ی چیزی پر بشه ایشون هم بعد ترک با رفیق بازی پر می‌کرد پدرم دراورد تا سالم بود ی کلمه بهش اعتراضی ناراحتی بیان میکردم دعوا کتک قهر میرف گوشی خاموش حالا کجاس خدا میدونس 💔💔

نظر من بسی متفاوت هست ب نظرم توهم دقیقا همین رفتار ها رو انجام بده بهش اهمیت نده تا بفهمه چه حس ...

اون اصلا واسش مهم نیس از خداشه تنهایی بزه بیزون بزه مسافرت بره خرید ولی بعضی وقتا نمیشه تنهایی نارسلامتی خانواده ایم باید باهم باشیم بعضی جاها

تریاک 

خب خداروشکر که چیز بدتری نمیزنه 

تریاک که راحت تر میشه گذاشتش کنار 

ترسیدم گفتم نکنه شیشه میشه میزنه 

دوباره ببرش ترک البته با کمک بزرگترا و با محبت و زبان نرم 

راستی تو خودت چندسالته؟

عشقم عزیزم نمیذاره تنهایی برم خرید اگه ی ذره لباسم خوشش نیاد بپوشم شاید هیچی نگه ولی میاد شب خونه به ...

از بس در برابر داد و بیدادش کوتاه اومدی .....بگو من لباسم کاملا مناسبه چشمای تو ایراد داره و قهر کرد جدی نگیر  بگو اگر زن قبلیت خوب بود چرا نگهش نداشتی ور دلت  ...

خرید هم باید کم کم انجام بدی تا عادت کنه بگو مگه من اسیرم یه شیر و تخم مرغ نتونم بخرم به اختیار خودم 

من نامزدم به هیچ وجه قبول نمیکرد من وکالت بخونم وکالت خط قرمزش یود اینقدر پافشاری کردم و بهش گفتم که من همینم که میبینی هدفم رو کنار نمیزارم میخوای بپذیر میخوای نپذیر من مسیرمو ادامه میبرم سر خیلی چیزا همین اتفاق افتاد و من گفتم اوایل تو منو همین شکلی دیدی و هدفامو دونستی من مسیرمو تغییر نمیدم 

من الان نمیخوام نسخه خودمو برا شما بپیچم بعضی مردا رو با لج بازی نمیشه رام کرد باید گوش بدی به حرفشون و خیلی ریز ریز و با شیرین زبونی تغییرشون بدی حساسیتشون کمتر میشه بابام و داداشم خیلی بد دل بودن من گوش دادم الان به ارایشم کار ندارن به گوشیم دست نمیزنن...ببین قلق شوهرت چیه 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed