2777
2789
عنوان

خیلی غم انگیزه که...

17 بازدید | 14 پست

خیلی غم انگیزه که هیچوقت عروس نشی،هیچوقت همسر نشی،هیچوقت مادر نشی هیچوقت کسی که عاشقشی رو بغل نکنی،حسرت گرفتن دستاش بمونه رو دلت،حسرت دست زدن به موهاش بمونه رو دلت،حسرت اینکه تو یه خونه بااون زندگی کنی،جهیزیتو بچینی،خبر بارداریتو بدی،تکیه گاه و پناهت باشه،حسرت اینکه صداشو بنشوی ،محرم رازش بشی،پناهش بشی،دردونش بشی،خیلی حسرتای بزرگی رو دلم هست لطفا هرچقدر که میتونید برام دعا کنید،دعا کنید یه روزی تو همین نزدیکیا از شدت ذوق و خوشحالی خنده و گریه و جیغ کشیدن و بالاپایین پریدنم یکی بشه قسمتون میدم به علمدار کربلا🖤💐

وقت مرگم نفسی مهلت دیدار بده🤍وانگهم تا به لحد خرم و دلشاد ببر🤍اگر خواستی زندگینامه شهید محمدرضا حقیقی رو بخون شهیدی که در قبر خندید🤍با دل پاکت برای من هم دعا کن که حاجت روا بشم🤍اللهم عجّل لولیک الفرج🤍

مشکلت چیه عزیزم🥺

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی که مشکلت هرچی هست به حق فاطمه زهرا حل بشه ♥♥

و از شدت شوق بشینی زار زار گریه کنی 😁

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
مشکلت چیه عزیزم🥺

غم دوری و بی خبری🥺

وقت مرگم نفسی مهلت دیدار بده🤍وانگهم تا به لحد خرم و دلشاد ببر🤍اگر خواستی زندگینامه شهید محمدرضا حقیقی رو بخون شهیدی که در قبر خندید🤍با دل پاکت برای من هم دعا کن که حاجت روا بشم🤍اللهم عجّل لولیک الفرج🤍
تکیه گاه و پناهت باشه،حسرت اینکه صداشو بنشوی ،محرم رازش بشی،پناهش بشی،دردونش بشی، نو ریسپانس تو پ ...

بله؟متوجه نشدم

الهی که مشکلت هرچی هست به حق فاطمه زهرا حل بشه ♥♥ و از شدت شوق بشینی زار زار گریه کنی 😁

آمین خدا از دهنتون بشنوه🥺😍

برات آیت الکرسی خوندم .. ان شا ء الله تک تک آرزوهات بشن خاطره برات

خیلی ممنونم بزرگوارید🥺💐منم براتون آیه الکرسی خوندم به نیت سلامتی خودتون و عزیزانتون🌸🌸

خیلی ممنونم بزرگوارید🥺💐منم براتون آیه الکرسی خوندم به نیت سلامتی خودتون و عزیزانتون🌸🌸

قربونت برم من🌹لطف کردی

لطفا دعا کن عشقم بهم‌پیام بده و بگه دوست دارم...

برات حتما حتما حدیث کسا میخونم

قربونت برم من🌹لطف کردی لطفا دعا کن عشقم بهم‌پیام بده و بگه دوست دارم... برات حتما حتما حدیث کس ...

خدانکنه چشم حتما دعا میکنم خدارو قسم میدم به بنده های خالص و آبرومندش،حاجت دلامونو به بهترین و معجزه آساترین شکل ممکن بده🥺خیلی ممنونم ازت🌸 منم شب دعای توسل میخونم برای دوتامون😍

خدانکنه چشم حتما دعا میکنم خدارو قسم میدم به بنده های خالص و آبرومندش،حاجت دلامونو به بهترین و معجزه ...

وایییییی🌹🌹💋💋💋💋مرسی عشقم 

😍😍😍😍😍😍💞بوس ب قلب مهربونت

لطفا همیشه بیادم باش وقت دعا

منم بیادتم حین دعا

وایییییی🌹🌹💋💋💋💋مرسی عشقم  😍😍😍😍😍😍💞بوس ب قلب مهربونت لطفا همیشه بیادم باش وقت دعا ...

حتما عزیز دلم😍😘

عزیزم امیدوارم همون اتفاقی که دوست داری برات رقم بخوره و با مصلحت خدا یکی باشه ♥️😘

خیلی ممنونم مهربون🌸😘