2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والله ما ترکیم بچه ام جم کیدز نگاه میکنه انگلیسی هم با اونا تلفظ میکنه و فارسی هم ۳ ساله اس به خاطره ...

دقیقا مشکله منه بچه های من لالن چون مسلط به هیچ زبانی نیستن نصف ترکی نصف فارسی 

خدایا شکرت.اینجا ینفرو فقط میشناسم اونم کاش نمی شناختم اعصابم راحتتر بود.برو بابا.....خودتی

قبل اینکه زبان مادری رو کامل یاد نگرفته نبازد زبان دوم یادش داد دچار لکنت میشه

اره منم دقیقا همین نظرو دارم...چرا الکی به بچه فشار بیاریم...الان وقت بازیشه مگه کلا یاد گرفتن زبان چقد طول میکشه بترکه ۳سال ...بنظر من وقت زیاده

قبل اینکه زبان مادری رو کامل یاد نگرفته نبازد زبان دوم یادش داد دچار لکنت میشه

اره خودم به خاطر همین بی خیالش بودم ولی الان هفت سالشه و نمیدونم با کارتون زبان اصلی اموزش ببینه یا با کلاس؟

اره منم دقیقا همین نظرو دارم...چرا الکی به بچه فشار بیاریم...الان وقت بازیشه مگه کلا یاد گرفتن زبان ...

به نظرتون چند سالگی و چه متدی؟ با کارتون زبان اصلی یا با کلاس. الان تو مدرسشون گفتن کلاس برگزار مبکنن اونم میگه میخوام برم ولی من تصمیم گرفته بودم کارتون بزارم خالا موندم

من خودم یه روز که بچه دار شم بعد از اینکه کامل تونست فارسی حرف بزنه روزی یکی دو کلمه بهش یاد میدم. توروخدا اگر شماهم میخواین تو خونه یاد بدید به بچتون خودتون تلفظ درست رو چک کنید غلط غلوط یادش ندید تو کلاسام زیاد میبینم والدین اموزش اشتباه دادن به بچه ها

اره خودم به خاطر همین بی خیالش بودم ولی الان هفت سالشه و نمیدونم با کارتون زبان اصلی اموزش ببینه یا ...

بهتر زمان یادگیری زبان بعد کلاس چهارم هست چون زبان فراره 

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
به نظرتون چند سالگی و چه متدی؟ با کارتون زبان اصلی یا با کلاس. الان تو مدرسشون گفتن کلاس برگزار مبکن ...

بنظرم وقتی که بتونه بازخورد بگیره هم من هم همسرم کلاس پنجم تازه رفتیم زبان الان هر دومونم کامل تا تهش رفتیم و مدرکشم داریم وقتی میرفتم زبان یادمه چون خجالتی بودم مامانم به زور میفرستاد منو ولی بعدش وقتی میدیدم تو کلاس مدرسه از یه سریا جلوترم و بازخوردش رو اونجا میگرفتم خیلی مشتاق شدم همسرمم دقیقا مثل من بود میگفت چون بازخکرد خوبی میگرفت خیلی مشتاق بود ..

بنظرم وقتی که بتونه بازخورد بگیره هم من هم همسرم کلاس پنجم تازه رفتیم زبان الان هر دومونم کامل تا ته ...

البته اگه من بودم الان که خودش داره اصرار میکنه مخالفت نمیکردم یکی دوترم مینوشتمش ببینم بازم با وجود تکالیف مدرسه و تکالیف کلاس همچنان اشتیاق نشون میده یا نه..به بچه هم خیلی ربط داره

سلام 

من از یک سالگی برای بچه ام برنامه مطابق سنش از یک پیج گرفتم تا الان که چهار سالشه روزی چند ساعت تو خونه پخش میشه

کلمه میگه شمارش کمی بلده در کل راضی هستم

به نظرم بچه که قراره تلویزیون ببینه حد اقل حساب شده باشه

واین آموزش غیر مستقیم هست و هیچ اجباری به کودک نمیشه

پسر دوستم بزرگتره از همین‌روش تونسته دو زبانه بشه

زیادی خوب نباش...

اول که باید زبان مادریشو بلد بشه

بعدش هم با کلاس زبان و کارتون انگلیسی دو زبانه نمیشه فقط یکم مغزش فعال تر و آشنا تر میشه

مربی زبان بودم قبلا

کودک اگه بخواد به معنای واقعی دو زبانه بشه باید یه نفر توی خونواده باشه که از صبح تا شب باهاش انگلیسی صحبت کنه

مگر اینکه کودک کنجکاو و علاقه مند باشه و خودش بخواد واقعا یاد بگیره که توی کلاس زبان به عالی ترین شکل یاد بگیره