2777
2789

دیشب پدرمو از دست دادم🖤😭

هرچی خواستم تاپیک نزنم و حالمو خوب نگهدارم و لحظات تلخ رو ثبت نکنم نشد!! 

منی که میگفتم بدون بابام نمیتونم زندگی کنم 

منی که هر شب پیش بابام میخوابیدم 

از وقتی ازدواج کردم هر ثانیه ای که ازش دور شدم رو اشک ریختم 

بابایی که من اگه 30 تا کفش داشتم میگفتم برام کفش بگیر نه نمی‌گفت 

هروقت مشکل داشتم بین خودمون حلش میکردیم 

و امروز صبح من باید بابامو با دستای خودم خاکش کنم و برای همیشه ازش خداحافظی کنم؟؟ 

چرا؟؟؟ این چه زمونه ایه؟ بمیرم برای خواهرم که دو روز نیست عروس شده الان باید لباس مشکی بپوشه و عزادار پدرش باشه 

کاش بچمو میدید و میرفت چقدر لحظه شماری می‌کرد برای دیدنش 😭😭😭😭😭😭😭

این تاپیک رو زدم که یادم باشه امروز چی کشیدم چی اومد به سرم 

اگه بابا دارین قدرش رو بدونین 😔😭😭😭😭😭😭😭

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحمت کنه منم ‌پنج سال پیش وقتی حامله بودم پدرم رو از دست دادم خیلی سختی کشیدم ولی گذشت دیگه 

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

کاش میشد ی بار میدیدمش بعد میرفت!

امروز دیگه از پا افتادم دیگه انرژی ندارم فقط میتونم بگم کاش منم باهاش رفته بودم🖤

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃