2777
2789
عنوان

نا برادر💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 24 پست
 آره واقعا میخواسته بکشش ، دیشب واقعا حالش خراب بود کلی گریه کرد 

لابد خواب زندگی رویایی با این ادمم هم میبینی ؟

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

آخه تفنگ داره ، از کجا آورده ، ازین آدم فاصله بگیر خطرناکه

من تو یه استانی زندگی میکنم ک اینجا اکثرا تفنگ دارن و خیلی رو این چیزای ناموسی حساسن و خون ب پا میکنن بخاطر همینه من استرس گرفتم ، رلم گف اگ بفهمم چیزی بین تو و داداشم بوده هر دوتونو میکشم

لابد خواب زندگی رویایی با این ادمم هم میبینی ؟

حفیقت اینه ک ازش میترسم چونکه آدرس خونه و شماره تلفن خونه و شماره مامانمو همه رو داره و از اون آدماییه ک اگ بزنه ب سرش دیگ هیچی حالیش نمیشه

من تو یه استانی زندگی میکنم ک اینجا اکثرا تفنگ دارن و خیلی رو این چیزای ناموسی حساسن و خون ب پ ...

بگو گوه زیادی نخور جوگیر خودتم باهاش کات کن تو لیاقتت بیشتر از اینجور ادماس بگو تو اصن کی هستی که بخوای منو بکشی برو داداشتو جمش کن ازگل شده اتفاق بدی هم بیفته زیر بار حرف زور نرو نزار کسی برات تعیین و تکلیف کنه ما دخترا به اندازه کافی تو ایران واسمون تعیین تکلیف میشه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود''''''' ولی بی جونم! گمم!
یا ابلفض😧

الان بهم پیام داده میگه معلوم نیس حامد (داداشش) کجا رفته از دیشب تا حالا نیستش هر کسی هم ک بهش زنگ میزنه جواب نمیده ، مگه چیکار کرده ک اینجوری فراری شده

الان رلم ب منم شک کرده میگه ببینم چ چیزی بین شما اتفاق افتاده ک داداشم انقد ترسیده