2777
2789
عنوان

ازدواج و زیاد شدن خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 7146 بازدید | 66 پست
من تا اونجایی ک خوندم کار هر کسی نیست ساعت سعد و نحس داره ک غیر از قمر در عقرب بودن باید زحا و مشتری ...

وای نگو 

من اینهمه روز وقت گذاشتم نوشتم فقط دو صفحه مونده اونم امروز میخاستم بنویسم 😫😫😫

روح_آنابل۲ هستم ترکیدم 😑🥀ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..🤌🚶‍♀️اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...👣 اینکه دردِ من ، دردِ تو نباشه ،دردِ.....🖤 لطفا نفری یه حمد برای شفای بیمار کوچولوی ۸ ماهه بخونید...دو صلوات هم برا حاجتم بفرستین😔 قد: ۱۷۰... وزن فعلی: ۷۰ 😑 وزن هدف : ۶۸...وزن هدف اصلی: ۶۵ 😌 

تو جامعه باش

سر کار برو

با مادرت پارکی که تو شهرتون شلوغ هست برو و تایمی که شلوغه عصرها معمولا 

مهمونی تولدی جیزی بود حتما برو

باشگاه ورزسی که شلوغ باشه ثبت نام کن و شیک برو خانمها میان اونجا معرفی میکنن به هم دیگه

با همسایه دوست فامیل رفت امد داشته باشید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نماز جعفر طیار بخون بعدش هم دعای زادالمعاد

روح_آنابل۲ هستم ترکیدم 😑🥀ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..🤌🚶‍♀️اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...👣 اینکه دردِ من ، دردِ تو نباشه ،دردِ.....🖤 لطفا نفری یه حمد برای شفای بیمار کوچولوی ۸ ماهه بخونید...دو صلوات هم برا حاجتم بفرستین😔 قد: ۱۷۰... وزن فعلی: ۷۰ 😑 وزن هدف : ۶۸...وزن هدف اصلی: ۶۵ 😌 
وای نگو  من اینهمه روز وقت گذاشتم نوشتم فقط دو صفحه مونده اونم امروز میخاستم بنویسم 😫😫😫

نمیدونم والا انشاالله ک خوب باشه برات حالا استرس نداشته باش 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

ب خاطر ازدواج خودتو اذیت نکن والا اونایی که متاهلن همش مینالن یکی از خیانت شوهر یکی از مادرشوهر و... کلا آرامش ندارن از وقتی اومدم نی نی سایت فهمیدم ازدواج چیزی نیست که دنبالش باشم . منم مجردم و ۳۰ سالمه اما ننشستم تو خونه منتظر یکی که بیاد بگیره منو برن گم شن همشون 

والا من یه جایی رفتم مشاور بودن اینا به زور گفتن فرم ازدواج پر کن شرایطتتم بنویس چه موردی میخوای چون منم قصد ازدواج نداشتم موردای خیلی بالا نوشتم از فرداش دیدم هیییی خواستگار زنگ میزنه هی خواستگار😃😃😃اسم فرم یادم نیست فک کنم همسریابی بود عکسمم گرفتن ازم ،اگه میخوای ازدواج کنی دنبال این جور فرم ها باش

تو جامعه باش سر کار برو با مادرت پارکی که تو شهرتون شلوغ هست برو و تایمی که شلوغه عصرها معمولا&nbs ...

اره دقیقاا من خودم زیاد جایی نمیرم اما معرف خیلی زیاد دارم یه جا ک میرم فورا شمارمو میگیرن

تو جامعه چجوری میگردی یا چه ویژگی ظاهری باطنی داری که فورا مشتاق میشن شمارتو بگیرن؟

من خیلی زیاد باز نمیگردم که همه رو جذب خودم کنم یه تیپ خیلی معمولی ظاهرمم بدنیست اما با هرکی برای اولین بار حرف بزنم فورا جذبم میشن فرقی هم نمیکنه اقا باشه یا خانوم 

خودتو در معرض پسرای خوب قرار بده مثلا کلاس زبان گروه های کوه نوردی اجتماعی باش هم خودت هم مامانت باهم مهمونی برین یا حتی روضه😄

به خودت برس ...‌من خودم هرجی بیشتر به خودم میرسیدمو و لباس خوب میپوشیدم میدیدم که کیفیت خواستگارم بهتر میشه مهم تعدادش نیس ی دونه بیاد همون خوب باشه

بعدشم پیشرفت کن نگو کار نیس ناامید نشو حوینده یابندس اینقدر بگرد تا پیدا کنی

دریا .... چه اسم قشنگی 🌊

من خودم جاریم الان خیلی کم میاد خونه مادرشوهرم ولی مجرد بوده اومده خونه مادرشوهرم روضه😐😄 اصلنم بهش نمیاد اهل اینجور چیزا باشه

دریا .... چه اسم قشنگی 🌊
من خیلی زیاد باز نمیگردم که همه رو جذب خودم کنم یه تیپ خیلی معمولی ظاهرمم بدنیست اما با هرکی برای او ...

کاش راهنماییم کنی من سنم کمه مشکل دارم   تاپیکامو میتونی بخونی، احساس تنهایی میکنم ، میشه یکم درباره جدب افراد راهنماییم کنی؟

والا من یه جایی رفتم مشاور بودن اینا به زور گفتن فرم ازدواج پر کن شرایطتتم بنویس چه موردی میخوای چون ...

اره دقیقا معرف خیلی خوبه 

پسرای خوبیم معرفی میکنن

مثلا من ازدواج کردم بعد هنوزم برام زنگ میزدن به دوستم گفتم هرکی زنگ میزنه تورو معرفی کنم گف نه😐

انگار شوهر از اسمون میاد

دریا .... چه اسم قشنگی 🌊