2777
2789
عنوان

جارو برقی

1823 بازدید | 15 پست

از جارو برقی تون راضی هستسن دوستان 

میخوام عوض کنم از این مخزن دارا بگیرم خسته شدم از کیسه ای ها مکشش کم شده دسته اش همش در میاد خستم کرده 

قیمتش الان چجوریاس مخزن دار

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سامسونگ دارم رو دسته مخزن داره اصلا تا حالا کیسه عوض نکردم از تنبلی کیسه در نیاوردن اینو خریدم و راضیم😂😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

وااای منم همش موقع کشیدن جارو دستش جدا میشه هی سفت میکنم.ولی خب راضی ام.هیوندای مارگشه

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....

من سامسونگ مخزن د‌ار. د‌ارم ر اضیم

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

مال ما مخزن دار سامسونگ ۱۷ ساله داریمش 

ولی الان مخزن دارا سامسونگ شده ۱۷ ۱۸ تومن البته اگر اصلشو بتونی پیدا کنی

الهی پایانِ جاده‌ی زندگی، عاقبت بخیری باشه…💚🪴🐚یاجوادالائمه ادرکنی🌹

مخزن دار چیزی ازش نشنیدم همه کیسه دارن ما خودم بوش اصله حدود ۶تومنه الان ۶ساله دارم با روز اولش هیچ فرقی نکرده مکش عالی

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))